17 oktober 2011

Barcelo Fuerteventura

Jeg skulle hilse at sige det er varmt paa Fuerteventura - ogsaa i Oktober maaned! Temperaturen har  vaeret konstant paa omkring de 28 grader, men heldigvis er her en dejlig brise, som goer temperaturen udholdelig. Paa engelsk kalder vi vinden her for "the Trade Winds". Jeg tror ikke jeg ved hvad det hedder paa dansk og internetforbindelsen er for ringe til at tjekke lige nu!


Da vi bestilte ferien havde vi ingen fornemmelse overhovedet af hvad man kan forvente her paa disse kanter, saa jeg gik ind paa Trip Advisors hjemmeside og fandt det hotel der havde faaet mest ros og fandt en billig rejse til det hotel. Rosen er ikke uden aarsag. Hotellet er fint.


"Barcelo Fuerteventura" staar der over doeren. Jeg kender ikke kaeden, men gaar ud fra den er spansk og ud fra dette hotel at bedoemme, saa kan den anbefales. Her er plads til over 1,000 gaester, men her er plads nok, saa her foeles ikke som om man skal sidde oven paa hinanden. Stranden, som vi kan skimte fra vores balkon saa indbydende nok ind til at vi blev enige om at aflaegge den et visit paa foerstedagen.


Der var ikke mindre varmt paa stranden end paa komplekset! Jeg havde en god bog med, min elskede knappede hoeretelefonerne i og satte musikken til og saa laa vi ellers der og bagte - i timevis... Ikke en ting havde vi paa programmet, ja altsaa ud over at slappe af. Det var tiltraengt.


Paa stranden var ikke en eneste person der kom og ville saelge os billige solbriller, ure der ikke virker eller lokalt hurtigtsammensjusket "haandvaerk". Vi fik bare lov at ligge i fred. Ville vi have en ridetur paa en dromedar, saa maatte vi antaste ejeren. Det er sgi da befriende bare at kunne ligge i fred og ro og laese en knaldroman, mens flaesket steger.


Hotellets have er perfekt vedligeholdt. De tjener vel styrtendes med penge, men de giver virkelig ogsaa noget for de skillinger man giver fra sig. Havde vi taget fuld forplejning havde vi ikke haft noedvendig at have saa meget som en enkelt euro med paa lommen. Vi tog halv forplejning (half board), saa vi maatte have et par skillinger med til en drink til maden og en kop kaffe i ny og nae. SKULLE jeg finde noget at klage paa, saa ville det faktisk vaere kaffen. Den er rent ud sagt elendig, men i det store hele, saa er det til at leve med. :)


Da vi kom hjem fra vores stranddag kom jeg i tanker om hvorfor jeg aldrig ligger i solen. Til trods for det tykke lag faktor 50 solcreme var maveflaesket roedt og blev noedt til at blive gemt fra solen i et par dage, men det kommer der mere om paa et andet tidspunkt, for paa et tidspunkt bliver det vel tid for lidt lunch. :)


5 kommentarer:

Eva sagde ...

Det er vist lige til at holde ud:)

Gitte sagde ...

Du nyder da rigtig livet ha ha.
Jeg er næsten lige landet fra London, og der var også ganske sommerligt ;-) En fortsat skøn ferie til jer...der ser lækkert ud...

Pia sagde ...

Fuerteventura har vi også holdt ferie. En meget, meget brun ø :-) men klimaet er behageligt også i de danske vintermåneder :-)

KirstenK sagde ...

Uh det ser da rigtig dejligt ud det der...pas nu på maveskindet et par dage...

Tina - omme i London sagde ...

Eva - ja, vi blev ikke overanstrengt!

Rav og krat - Fedt, jeg maa ind paa din side og se billeder. :)

Pia - brun er det helt rigtige ord, men klimaet er skoent. :)

Kirsten - maveskindet er i orden igen. :)