27 juni 2010

Verdensmester i hund!

Da jeg ankom til Kjoewenhavnstrup i fredags lagde jeg maerke til at der ankom en del mennesker med hunde - altsaa pr. flyver. Det undrede mig, for det er faktisk ikke ret tit man ser folk har deres dyr med flyveren og jeg spekulerede lidt i om Dr Dolittle evt. havde etableret en flyvende zoologisk have eller hur, men glemte saa alt om sagen.

Da jeg ankom i Vingsted kom jeg pludselig i tanker om hundene igen, da der hos DGI, paa den anden side af vejen, holdt en Russisk turbus, som indeholdt adskillige irske ulvehunde. Jeg fortalte fluks om min oplevelse i lufthavnen og blev saa indformeret om at aarets verdensmesterskab i hund skulle foregaa i denne weekend i Herning!

Minsandten om ikke vi da vi stoppede paa hjemturen kom om ved endnu et par hunde og denne gang en vinder! Den ene af disse to gigantiske pudler var nemlig lige blevet verdensmester i at vaere den yngste roede kongepuddel, eller saadan noget lignende. Jeg fik forklaringen paa Hollandsk, saa det er ikke heeeelt sikkert at jeg fik rigtig fat i det, men begge hunde havde i hvert fald faaet en pris!

3 kommentarer:

AagePK sagde ...

Undskyld mig, men havde de hundene med i kabinen? Jeg mener, der må jo ikke ryges, klart nok, det accepteres af de fleste, men luften i flyveren er jo genbrug, nærmest ufitreret, og der findes jo trods alt mennesker, der kan gå i anafylaktisk chock ved at blive udsat for husdyrs hår og skel osv.
Så det foruroliger mig da lidt.

Annette sagde ...

Tina, du har helt sikkert fået fat i det rigtige selv om det var på hollandsk ☺.
Er du startet på det nye job eller er det først til d. 1 Juli?

Tina - omme i London sagde ...

Aage - nej, de rejste i saadan en speciel kasse med vand og foder og det og kasserne maa have staaet i bagagerummet!

Annette - :) og ja, jeg er startet og skal tilbage igen i morgen.