13 juni 2010

Min cirkusfamilie

I haven ved et gammelt mejeri i Nordsalling staar der et stort cirkustelt. Teltet tilhoerer Cirkus Charlie, som har hjemme i mejeriet.

En hel del af mine nevoeer og niecer (og naesten adopterede ditto) er naesten fast inventar i cirkusset, hvor de traener flere gange i ugen. Da jeg var barn gik vi til gymnastik; nu om stunder gaar man til cirkus. Nogle af boernene har deltaget i internationale konkurrencer hvor de har faaet alt fra diplom for at vaere den yngste deltager til guld for deres optraeden.

Da vi var i DK for nylig var vi inviteret til en af mine niecers premiereforestilling og det kunne vi jo ikke saa godt sige nej tak til - og da slet ikke naar vi vidste at min nevoe skulle goere sig som pauseklovn og styltegaenger!

Premieren gik over al forventning og der var ikke et oeje toert paa raekkerne med fastre, onkler foraeldre og bedsteforaeldre. Som hun dog kunne, den bette.
Sidste sommer var en anden af niecerne en af de faste optraedende i Cirkus Summarums forestillinger, som strakte sig over flere uger af sommerferien. De deltagende boern var bare saa dygtige og jeg var rigtig ked af at jeg ikke kunne naa at faa en forestilling med, men heldigvis har jeg set dem alle optraede ved andre lejligheder og det er ogsaa sket jeg har faaet lov at komme med som tilskuer til traening.
Bebsen har vaeret heldig nok at arve en af bluserne fra Cirkus Summarum og i dag gav hun et nummer der nok var en cirkusforestilling vaerdig. Hun sang og snakkede simpelthen paa livet loes og var bare i sit es.

Jeg er saa heldig at jeg har et ocean af boern i mit liv. Boern i alle aldre, farver, stoerrelser og af begge koen. I aften hoerte jeg fra moderen til to af "mine boern". Jeg har ikke set de to i et helt aar, men har lovning om at se dem sidst i Juli. Ih, som jeg glaeder mig!

4 kommentarer:

Irene sagde ...

Åhh, så rig man da kan sidde og føle sig! Kys!

Eva sagde ...

Sikke en lille cirkus-trold. Så nuttet og glad.

Annette sagde ...

Jamen, hvor er bebsen dog blevet stor og umådelig dejlig. Sjov med den lille t-shirt.
Det er altså dejligt at du har fået en cykel, så får vi endnu mere at se af din dejlige verden.

Tina - omme i London sagde ...

Irene - ja ikke? :)

Eva - en rigtig glad lille trold er nemlig lige hvad hun er. Ikke at hun ikke kan blive hysterisk, men det varer ikke saa laenge.

Annette - ja, hun bliver saa lang. Mht cyklen, saa er det simpelthen verdens bedste gave!