11 juni 2010

Jeg elsker naar en lang dag ender godt!

Morgenen var graa, moerk og faktisk ogsaa kold. Ikke saadan jeg-burde-have-taget-en-jakke-paa kold, men kold for Juni maaned.

Turen ned gennem industrikvarteret saa trist ud og jeg gruede lidt for hvad i dag ville byde paa. Jeg har en del paa programmet i disse dage og naar morgenen ser saadan ud synes jeg altid det foeles som om det bliver en laaaaang dag!

Laengere nede i kvarteret kom dagens foerste lyspunkt, nemlige nogle store, laekre kirsebaer, som jeg desvaerre ikke kunne naa fra hvor jeg gik. Monstro ikke andre har faaet den samme gode ide, for jeg synes godt nok grenen ud til vejen var noget bare!

Lyspunkterne stroemmede ind hele dagen. Foerst en snedig lille lunch aftale med en rigtig god ven, som lige havde hoert at jeg havde faaet nyt arbejde og ville hoere hvad det gik ud paa, senere en rigtig soed gave fra min assistent, som havde sidste dag inden hans ferie og derfor var i dag vores sidste arbejdsdag sammen (den trak taarer!). Inden jeg gik fra arbejde ringede en og gav mig en helt fantastisk nyhed og en tre ugers forlaengelse af en deadline og saa gik jeg ud i det smukkeste solskin taenkeligt!

Jeg havde med vilje ikke "bestilt" hentning ved toget, da jeg lige ville ind og se hvordan det stod til med bomuldssneen paa stien hjem. Det staar nogle traeer langs den sti, der afgiver nogle store laekre bomuldslignende dun. De er en kende irriterende, naar de flyver i luften, men saa laekre og flotte, naar de ligger paa jorden.

Jeg kunne godt taenke mig at vide om man evt kunne spinde det og strikke af det, skoent det godt nok ville blive lidt af en pestilens at sidde med, da det er saa fantastisk glat, men hvor er det bare laekkert. Jeg gad vide hvad det egentlig er?

Min elskede skulle hente David efter aftensmaden, saa han kunne komme her paa weekend. Han har simpelthen glaedet sig saa meget, at personalet hvor han bor har faaet ham lokket med til alt muligt, saa som at komme til laegen til diverse tjek, saa det hele var overstaaet inden han skulle paa "ferie". Det skal nok blive en pudsig weekend! :)

3 kommentarer:

Eva sagde ...

God weekend til jer. Det må blive godt med den optakt.

KirstenK sagde ...

Også god weekend herfra...ja, gad vist om man kan spinde af bomulden fra træerne...under krigen, ved jeg, man spandt af kæruld, tror totterne fra "bomuldstræet" og kæruld ligner hinanden....

Tina - omme i London sagde ...

Eva - tak skal du have. Den tegner godt indtil videre. :)

Kirsten - jeg ved godt det om kaeruld og kan det spindes, saa kan det her vel ogsaa. Hmmm... jeg maa igang med en Google soegning!