15 juni 2010

Husk at se lyst paa tingene

Som bekendt er jeg lige paa nippet til at skifte arbejde og jeg skal ikke sige andet end det er haardt arbejde! Jeg pukler som en lille hest og har i dag afsluttet min "hand over" (ehmmm... naar man overdrager ens arbejde til efterfoelgeren), som varede fem dage. Min efterfoelger er knalddygtig og det har vaeret en fryd at laere ham op. Han havde sidste dag i dag inden sin sommerferie, som var forudbestilt og ulassegisselig. Det passer meget fint, for saa har jeg "fred" i et par dage til lige at faa ryddet mit skrivebord inden jeg har har sidste arbejdsdag paa fredag.

Jeg var ellers lige paa nippet til at hidse mig op i dag. Ikke paa grund af mine kolleger, men paa grund af en klaphat af en torsk i et andet firma. Pisset var paa kogepunktet og jeg var lige ved at miste min humoristiske sans, og det at jeg har saa travlt hjalp nok ikke situationen ret meget. Heldigvis er jeg rigtig god til at toejle mit ellers fyrige temperament og kun de aller naermeste indsaa at jeg sydede. Heldigvis fik jeg styr paa situationen og kom videre i teksten uden yderligere hysteri, men for hulen hvor var jeg bare gal!



De der kender mig ved at jeg er saa blid som et valmueblad 99% af tiden, men naar foerst der bliver fyret op under mig, saa kan jeg da faa den sidste lille 1% til at fylde det hele. Jeg snakkede i telefon med klaphatten og da jeg lagde roeret paa udbroed to af mine kolleger som med en mund: "hold fast, hvor var du rolig, jeg troede du var gal!" He he, de skulle bare vide, men de fleste mennesker forstaar ikke at man kan blive saadan ret inderligt gal uden at skulle raabe og skrige og hoppe op og ned.

Jeg finder at man naar laengst med at kontrollere temperamentet i gerningsoejeblikket, saa er der heller ikke saa store chancer for man kommer til at sige noget man fortryder. Jeg burde blive gal noget tiere, for joesses, som jeg da kan rydde op oven paa saadan en omgang. Det kan vaere det var lige det der skulle til, for nu er mit skrivebord naesten helt og aldeles indflytningsklart til naeste mand paa pinden!

4 kommentarer:

Eva sagde ...

Det er en kunst at tøjle sit temperament, men hvor får man meget mere ud af det, når man kan...

God onsdag til dig.

AagePK sagde ...

Med et lidt køligt overbid kan man også bedre placere et par giftigheder.
Din sidste sætning får mig til at spekulere på, om det er herfra, at man på engelsk har udtrykket:" A pind i the ass..."
;-)

Tina - omme i London sagde ...

Eva - netop, men for hulen hvor kan det vaere svaert!

Hov hov Aage, ikke et ondt ord om overbid! ;)

FUUR. sagde ...

Vinduer kan pudses, og blive utroligt blanke, gulve kan vaskes med rekordfart.
Det går faktisk rigtig godt,
hvis man har været "LIGE" ved at koge over.
Jeg taler af erfaring.
Det behøver ikke, skyldes en vis hårfarve.