16 oktober 2007

Udsigt til en god dag

Jeg havde bestilt rigtig godt vejr til i dag, for jeg havde set i kalenderen hvor min dag skulle foregaa. Indtil jeg skiftede arbejde til nytaar, arbejdede jeg i the Docklands i lige over ni aar. Jeg har set omraadet blive bygget op over aarene og har taget saa mange billeder af bygningsvaerkerne. I dag skulle jeg til to forskellige moeder i the Docklands - og skulle ret langt op i verden. Jeg ankom paa Canary Wharf DLR station, som er en helt speciel station. Den er bygget i stil med de gamle Victorianske stationer, men alligevel er den meget moderne og ny at se paa.
Foerste moede skulle foregaa i CityGroup bygningen, paa 33. etage. Jeg soergede for at komme til tiden, saa jeg kunne naa at kigge lidt paa udsigten til trods for at min vejrboen ikke var blevet hoert!

Havde vejret nu opfoert sig som bestilt, saa kunne man se helt vildt langt vaek, men udsigten over the Dome og the Thames Barrier er nu heller ikke at kimse ad. Der kom et lille krigsskib og sejlede op ad floden mens jeg stod og tog billeder. Nogen spurgte om vi mon havde noget at vaere nervoese over, men vi blev enige om at forblive helt cool!

Da moedet var ovre i Citygroup bygningen skulle jeg skynde mig til Canary Wharf, hvor jeg skulle finde op til 42. etage. Mellem de to bygninger lagde jeg maerke til at vejret var klaret lidt op, saa jeg krydsede fingre for en ordentlig udsigt.
75 etager senere (33 ned og 42 op!) og verden aabnede sig for mig. Jeg kunne stadig se the Dome, the Thames Barrier og nu ogsaa Dartford broen. SUK, hvor ville jeg gerne til tops - med adgang til alle etager - med mit gode billedferingsapparat!
En af dem jeg besoegte fortalte at de havde haft en brandalarm dagen foer og maatte gaa ned fra 42. etage. Hvis jeg arbejdede der ville jeg goere det hver dag og saa oeve mig i at gaa op mindst en gang i ugen. Hvorfor betale for gym medlemsskab, hvis man har saa mange trapper?

Back at the ranch blev jeg moedt med indiske godter i anledning af den nyligt overstaaede Eid. Fedt, de smager bare saa godt - og jeg er en af de eneste paa kontoret der bryder mig om dem. SLURP!
Vi havde meget at lave, saa det blev sent inden jeg gik hjem. Paa vej over London Bridge fik jeg oeje paa krigsskibet fra tidligere. Det saa nu meget fredeligt ud, liggende der samme med HMS Belfast.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

NOVRA! Som man kan "se ud over"! Fru Riis ville have elsket det!