12 oktober 2007

Dengang vi var i Danmark

Da jeg ankom i Danmark for et par uger siden blev jeg moedt af en ivrigt forklarende mand, som snakkede om noget glasfiltsvaevstapet et eller andet, som bare var det bedste materiale nogensinde lavet af mankind! Det er hundrede gange bedre end plaster, det er dansk og det er hammersmart!

Dagen oprandt da vi skulle koere hjem, hvor vi drog til Skive for at koebe saadan noget smart vaegbeklaedning til vores hall, som stadig efter vi har boet i huset i 5.5 aar, havde noget stormoenstret 70'er pap tapet klistret paa.
Vi proevede foerst i (h!)Jem og Fix, men jeg fattede ikke en meter af hvor mange forskellige materialer vi skulle have koebt, saa vi ringede til min kaere broder, som heldigvis havde fri den dag og meldte sig frivilligt til at gaa paa storkoeb i Diges Traelast med min elskede.
Det stormoenstrede 70'er pap tapet var noget hamrendes godt tapet, fik jeg at vide da jeg kom hjem igaar og det hele var forsvundet, som dug for solen!

Ja, det er altsaa ikke solen der haenger i vores hall, det er en meget eksklusiv rispapirslampe, specielt indkoebt fra B&Q!

Anyway, saa snart vaeggene er preparerede, saa skal vi have noget glasfiltsvaevstapet sat op, for det er nemlig smart - har jeg hoert. Jeg har en lille anelse om at det maaske er mere sundt at klaske noget nyt plaster (hvad hulen hedder det; puds?) op paa vaeggene, men nej, det her skal vaere et moderne hus - et hus med glasfiltsvaevstapet. Jow jow - dansk skal det vaere!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Jem og fix - er det ikke sjovt hvordan den slags nye "stavefejl" bare stikker i øjnene så meget mere på dansk end de gør på engelsk.. eller er det bare når man er fra FOL perioden :-)
Plaster... oversætter jeg tit som gips.. nyt gips til væggene?! nej, den duer vist ikke i Jem og Fix.
Det skal nok bliver flot :-)