12 september 2007

Dagens lunch time vandring

Jeg skulle et smut paa posthuset i min frokost pause og travede ned langs London Wall med min kollega. Vi kiggede paa vejret og blev enige om at vi godt kunne indtage vores mad i Finsbury Circus, for det var faktisk varmt og laekkert uden for.


Glaeden var fordoblet da jeg gik ind paa Eat for at finde noget at spise og fandt en rugbroedsklapsammen med aeg og karse. Fedt!

Blomsterne staar stadig flot i the Circus og det er simpelthen en fryd at sidde der og foele som om du sidder hjemme i haven.

Vores middagsstund var snart ovre og inden jeg fik mig set om var eftermiddagen ogsaa smuttet fra mig og det var tid at gaa hjem.
Paa vej hjem gik jeg og rodede i min taske for at finde min noegle og pludselig kom jeg i tanker om at jeg havde maattet laane den ud i morges og nu stod jeg der og kunne ikke komme ind - og det tidligste der var udsigt til at nogen kom hjem var om mindst to timer! Oh well, en snarraadig veninde kom prompte og hentede mig og tog mig med hjem.
Paa hjemturen blev vi enige om at jeg skulle lave mad, eller i hvert fald hente det... I naerheden af hendes hus ligger nemlig McDermott's fish and chips, som er den suveraent bedste chippy i London! Det har de diplom paa!

Vi gaflede et ordentligt stykke torsk og 4 kg kartofler i halsen og saa var vi parate til at blive underholdt af den unge mand i huset. Han ville nemlig have os med til at lave papirflyvere og saa proeveflyve dem i stuen.

Det var virkelig en avanceret affaere og jeg kan lige saa godt indroemme at uanset hvor skarpe mine hjoerner er og hvor god jeg er til origami, saa er jeg ikke nogen oern til at flyve! Oh well, man kan ikke vaere god til alting, men GAA, det kan jeg. Jeg fik spadseret 8.5 km i dag - saa nu godnat!

3 kommentarer:

Lene sagde ...

Det er godt nok nogle ordentlige traveture du tar, Tina. Hvor lang frokostpause har I egentlig og hvor lang er din arbejdsdag?
Ha en god dag

Anonym sagde ...

Ih det lyder rart og hyggeligt! Troede slet ikke man kunne få rugbrød i Storbrittanien? Mmmm fish'n'chips - det har jeg dælme ikke undet mig selv længe!!!

Tina - omme i London sagde ...

Jeg kommer paa arbejde lidt efter 8 og gaar hjem igen ved 6-tiden. Jeg tager ca en time til lunch.
Da jeg foerst boede her kunne man ikke faa rugbroed, eller det vil sige der var EN forretning hvor man kunne faa en pakke med 10 skiver og det kostede over £1. Jeg tjente paa davaerende £25 i ugen, saa det var ikke tit jeg fik rugbroed!