02 august 2007

For ti aar siden...

For ti aar siden i dag stod jeg med taarevaedede oejne og kiggede paa alle de soede mennesker der var dukket op for at vidne Lloyd og jeg endelig sige "ja" til hinanden, ude i den fri natur.

Brylluppet blev holdt i far og mors have i Nr Lundgaard og vi havde inviteret familie og venner til at komme til ceremonien og reception i haven om eftermiddagen og fest i teltet om aftenen.

Mens Borgmesteren udbed sig vore ja'er, under den smukke blomsterranke mor havde lavet for at markere gerningsstedet, stod der et par raadyr og to turister oppe i skovbrynet og kiggede paa, mens boernene stod lydigt ved siden af os og blev aedt af tissemyrer! Mellem os og gaesterne stod tre flotte flagstaenger, som far havde arrangeret; et med Dannebrog, et med the Union Jack og et med det Jamaikanske flag.

Samtlige mine mange soeskende og svigere sprang rundt som kakkerlakker i dagevis foer brylluppet og saa mange folk gjorde saa meget for at brylluppet skulle blive vellykket og saa fik Lloyd og jeg HELE aeren for det hele; how about that?

Det var suveraent det smukkeste bryllup jeg nogensinde kunne have oensket mig og manden kunne jeg overhovedet ikke have valgt bedre!

Til mors dag i aar fik jeg en meget fin ring af min elskede. Det var meningen han ville give mig den til vores tiaars bryllupsdag, men han kunne ikke vente og mente mors dag var mindst lige saa god en ide. Derfor insisterede jeg paa at jeg saa ville have lov at arrangere en dinner for os i aften - no questions asked! Han skal bare troppe op nypudset og i ae stywe stram paa Charing Cross station og saa skal vi vines og dines.
I min middagspause smuttede jeg om paa Liverpool Street station og fik lavet en lille knaphulsblomst til ham, for skal det vaere, saa lad det vaere. Nu glaeder jeg mig bare til klokken bliver seks, saa jeg kan drage ud paa min date.

Det' vores bryllupsdag i dag
ladillialala
dem skal vi have nogen flere af
ladillialala
mange mange mange mange flere af
ladillialala
mange mange mange mange flere af
ladillialala...
broelede Bo Bendixen i min hoeresnegl i morges, da jeg knappede ipoden i oererne - det havde jeg nemlig bestilt ham til!

10 kommentarer:

Lene sagde ...

til lykke Tina og må I få en dejlig aften og mange dejlige år sammen

Regitze sagde ...

så romantisk!
hjerteligt tillykke til jer begge to!

Tina - omme i London sagde ...

Tak (@))>--%---

Unknown sagde ...

Til lykke Tina,

Vi kan fejre vores 10 aars i naeste maaned. Turen gaar til Vegas hvor vi skal goere det hele en gang til, dog af Elvis denne gang:)
Tillykke tillykke tillykke.

Anonym sagde ...

Laaaaah lili ahlilaah!

Fantastic man, fantastic woman, fantastic marriage and more of it!

Anonym sagde ...

Que Romantica ;-)
FELICIDADES...

Anonym sagde ...

Ih så fint! Stort tillykke med det :)Lyder romantisk med turister og rådyr ;) Når vil skal giftes satser vi bare på at der ikke er gylleduft i baghaven hihi

Anonym sagde ...

Et forsinket tillykke med jeres bryllupsdag. :)

Tina - omme i London sagde ...

Tak tak alle. Vi havde saadan en dejlig aften. Har lige smidt et par ord/billeder ind.

Anonym sagde ...

Et sent tillykke til jer begge to :)Godt I havde en god dag, håber vores bryllup bliver ligeså romantisk og vellykket (omend det tyder på regn :) Many happy regards herfra!