16 maj 2007

Lunch time i Barbican centret

For en maanedstid siden fik jeg et bibliotekskort til the City of London libraries og i gaar fandt jeg endelig tid til en lille lunchtime vandring til the Barbican library for at faa taget kortet i brug.



Joesses, hvor er det mange aar siden jeg har udforsket the Barbican - og hvor skal der bare raades bod paa det. Centret har 25-aars jubilaeum i aar, saa der maa ske en masse spaendende som jeg ikke vil gaa glip af.


At biblioteket saa ogsaa har en saerdeles veludrustet hobbyafdelingen med adskillige gode strikke og haekleboeger bliver sagen ikke vaerre af.
Jeg droemmer allerede om at sidde ved vandet med mit haekletoej, en sandwich og en bog fra biblioteket, mens jeg slikker sol og fordriver en times tid...
Livet kunne vaere saa meget vaerre!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg tog SÅ mange billeder af (i?) Barbicancentret da jeg sidst var i London. På trods af, at jeg principielt er imod det store grandiøse forsøg på at levere en samlet "boligpakke", med alt hvad det moderne menneske har brug for samlet et sted, Barbicancentret egentlig er udtryk for, så finder jeg alligevel netop Barbican meget fascinerende.

Og så mistede jeg mit kameraetui et sted derinde :-)

Tina - omme i London sagde ...

Velkommen hid Carsten.
The Barbican er det fedeste sted. Jeg vil bo der!
Naeste gang skal jeg nok lede efter dit kameraetui... (",)