16 april 2015

Tid til morgenkaffe


Efter et moede i the City i gear havde jeg et par telefonopkald jeg skulle have styr paa, inden jeg kunne gaa videre til naeste punkt paa dagsordenen. Jeg traengte saadan til en kop kaffe og kom i tanker om at der ligger et fint hotel i nabolaget, som jeg var overbevist om maatte kunne brygge en god kop kaffe.


Der var stort set ingen gaester i the Holborn Dining Rooms, som udgoer et hjoerne af det store, flotte Rosewood hotel, da jeg kom saadan ca. til formiddagskaffetid.


Kaffen var som kaffe skal vaere, varm og staerk. Jeg kunne ikke lade vaere at smile, da jeg saa den lille flaske maelk der (af uvisse aarsager, jeg bestilte SORT kaffe) accompagnerede kaffen. De smaa flasker plejede man at faa skolemaelk i her til lands og jeg er ret sikker paa de kan faa nostalgien frem i selv den mest skolehadende person. :)


Efter endt kaffeslabberads gik jeg videre til naeste moede og da det var overstaaet, blev jeg enig med migselv om at tage turen tilbage til kontoret til fods, da vejret viste sig fra den paene side. Gaarsdagens temperatur naaede op paa en 25-26 grader!


Til trods for mine mange aar her til lands, skal der stadig en hel del til, foer jeg smider frakken foer Juni, men i gaar var selv jeg ude i jakkeaermer og lod frakken haenge paa kontoret. Ligefrem at ifoere sig sommertoej synes jeg dog er liiiidt ude paa overdrevet!

7 kommentarer:

AagePK sagde ...

Du ser nu også så elegant ud i frakke, må jeg indrømme. Menalligevel: over tyve grader, så kan man da ikke lade være. Min kone gør alt for at lokke mig ud i solen, og så sidder jeg der i 9-10 grader med frakke og hue på. På Madeira var det omvendt: Bente sad i vintertøj i 19 grader, og jeg i bar mave: mit selfie-moment, kan du tro! :-)

KirstenK sagde ...

Skønt billede af den gode kaffe og retroflasken...Og dejlige billeder fra din by, som sædvanlig...

Inge sagde ...

Sikke da nogle flotte temperaturer I har hos jer, vi har sol men ikke særlig varmt, så sommertøjet er slet ikke i spil endnu.
God weekend :-)

Annes indfald sagde ...

Hvor dejligt med sådanne lune dage... Holder det frem til torsdag i næste uge?
Vi drager til byen og vil gerne bestille godt vejr til Kew Garden mm......

Eva sagde ...

Sådan en sød lille flaske:)

Uha, 25-26 grader, så må man da gerne smide vinterudstyret. I er heldige.

Donald sagde ...

Sikken en fornem kaffe! Jeg synes det er morsomt at gå gennem London /Holborne St. set med dit kamera-øje, også selv om det er 12 dage siden, at du gik den tur! :)

Tina - omme i London sagde ...

Aage - he he :)

Kirsten - tak :)

Inge - temperaturen faldt en hel del efter disse billeder, men nu er den vidst for opadgaaende igen.

Anne - haaber I havde en god tur, mens jeg var i DK. :)

Eva - der skal virkelig meget til foer jeg smider frakken!

Donald - det er det fede ved billeder, man kan gaa den samme tur om og om igen - og helt uden at vaere der...