06 januar 2015

Godt nytaar 2015

Det er vidst paa tide at faa bloggen hevet ind i 2015 og faa oensket godt nytaar til mine forsoemte laesere. GODT NYTAAR!

Nytaaret blev fejret paa Fur, hos mine soede foraeldre - lige der hvor vi aller helst ville vaere lige den dag. De sidste to aar har ikke vaeret gode for vores familie og lige netop derfor var det vigtigt for os at byde 2015 velkommen, saa det kunne maerkes.


Bordet blev pyntet op til narrestreger, med ildematchende serpentiner (jeg var lidt sent ude i ae Brugs!) og nedtaellingslys, som vi nu ved skal taendes i rimelig god tid, hvis man har taenkt sig de skulle vaere parate til midnat; underholdningsvaerdien var der bestemt ikke noget galt med! :)


Nogen leverede kransekage til midnatsnydning, mens andre stod for drinks baade med og uden alkohol og klokken tolv tog vi alle en dyb indaanding og lagde 2014 i den del af hjernen hvor den hoerer hjemme - nemlig i minderne. Ok, saa det var maaske ikke muligt at goere i et aandedrag og det gav ogsaa et temmelig dybt stik i hjertet, men vi fik begyndt og gik 2015 i moede med et aabent sind og hoeje forventninger.

Nu er vi hjemme igen og i morgen starter hverdagen. Det goer slet ingenting, jeg elsker hverdagen!


P.S. Et naerbillede af den alkoholfri champagne. Jeg kan konstatere at det med alkoholfrie drikke til voksne ikke er noget man goer i i DK, men saa er det jo godt man selv kan tage affaere!

15 kommentarer:

Inge sagde ...

Godt nytår Tina. :-)

Anonym sagde ...

Også godt nytår herfra Tina :-) håber 2015 bliver et godt år for dig og din familie.

Unknown sagde ...

Godt nytår!

Eva sagde ...

Godt nytår. Det er jo både svært og godt med højtider, når der er noget, der "bider". Men dejligt at være sammen og se fremad.

Jeg skal love for, at I gav den gas med årgangs-sjampagne;)

Sylvia sagde ...

Godt nytt år Tina.
Håper 2015 blir et mye bedre år for deg, og din familie.
Klem

Benedicte sagde ...

Rigtigt godt nytår, Tina. Jeg synes serpentinerne er smukke og når nu grønt er håbets farve, så de er da mere end passende, når vi går ind i et nyt og forhåbentligt meget bedre år :-)

Ellen sagde ...

Også et rigtig godt - og forhåbentlig meget bedre - 2015 til dig og din familie ønskes her fra Havdrup.

KirstenK sagde ...

Også rigtig godt nytår til dig. Som så meget andet må og skal vi lægge de triste oplevelser bag os og se fremad og så er det godt at gøre det i familien der er i samme båd. Alkoholfrie drikkevarer er bestemt ikke noget vi gør i her i DK...jeg drikker aldrig selv alkohol og er tit på udkig efter noget spændende og i æ brugs er der i hvert fald ikke noget stort udvalg. Godt man selv kan trylle lidt med etiketterne så...

FUUR. sagde ...

TAK, at i var her mus.
Det var godt at gå ind i det nye år, med de af jer, der kunne være hos os.
Vi er startet på et nyt år, med håb om, at 2015, vil være mere nådig mod os, end de to foregående år har været.
Der er tid til at græde.
Heldigvis er der også tid til glæde.
Vi har kun gode minder om vores elskede IRENE.
Irene ville glæden.

dqpage sagde ...

Jo flere alkholfrie drikke til voksne, jo bedre. Men det er svært - her i dk indeholder det meste 0.5 %.
også godt nytår til dig.

Annes indfald sagde ...

De bedste ønsker for et godt nyt år til dig og din familie.
Her skåler vi i både vin, øl og cola... helt efter folks eget ønske. Det er trods alt "skål" og ikke indholdet i glasset. der er det centrale... Om end champus er nok så festligt!

AagePK sagde ...

Tak for de gode ønsker, som vi gerne deler med dig. Efter strålebehandling og operation er jeg lidt mat i sokkerne, men nu går det fremad.
Mht alkohol kan der være mange gode grunde til at gå uden om: jeg kan f.eks ikke nyde rødvin eller portvin efter strålerne, øl kan lige gå an. Men selv om der ligger andre gode grunde bagved: lad være med at prøve at få det til at ligne. Da datterens studentergilde også havde islamiske deltagere, var der udover øl både alkohol-fri og alm bowle, hvilket høstede anerkendelse.
Flere forsøg viser desuden, at alkohol-frie øl også kan tricke alkoholikere til at begynde igen: det er smagen, der starter dopamin-produktionen.
Så server f.eks hyldeblomst, eller hvilkensomhelst frugtsaft, med danskvand, i stedet for.

Unknown sagde ...

Kære Tina og Loyd.Også jeg vil ønske jer et godt nytår.Jeg ved at efter mange slemme år ,kan man godt få et godt liv Minderne har man lov at gemme men aldrig glemme.Kærlig hilsen Gerda

A + K = ♥ sagde ...

Godt nytår - lyder til at have været en dejlig fest :D

- Anne

Tina - omme i London sagde ...

Inge - tak og i lige maade.

Anne - tak i lige maade og ja, jeg har store forventninger til 2015, som foreloebigt er startet godt.

Karen - tak, i lige maade

Eva - nemlig og ja, sjampagne skal der til. :)

Sylvia - tak skal du have og i lige maade

Benedicte - jeg kan godt lide din positive indstilling til tingene - jeg valgte naturligvis de groenne grundet den symbolske betydning. :)

Ellen - tak og i saerdeleshed i lige maade...

Kirsten - her kan man faa masser af forskelige alkoholfri drikke, ogsaa til voksne, saa jeg var noget overrasket da det eneste jeg kunne faa der var alkoholfri havde boernetegninger paa! Ergo tog jeg plastikken af og lavede min egen etiket. :)

Moar - tak og ja, der er plads til at graede, men efterhaanden heldigvis ogsaa til at grine.

Mona - jeg har en del ikke alkoholdrikkende venner, saa jeg er vandt til altid at have noget spaendende til dem ogsaa - og de faar det altid i et ordentligt glas med stilk, i stedet for et boerneglas!

Aage for hulen - du kan sgi da ikke bare lige slynge saadan en bemaerkning ud i luften. Jeg sender en email! God bedring og godt 2015 til dig og din elskede!

Faster Gerda - det er nemlig det man kan og det er du et godt eksempel paa. Tak for hilsnen, det var dejligt at se dig i ae Brugs. :) P.S. gaet lige hvem der fik Fur bogen i julegave... :)

Anne - tak og ja, det var det.