19 januar 2014

Sol over Greenwich

Min elskede have lovet at koere mig til Greenwich et smut i dag, da jeg havde en lille handel jeg skulle have gjort der. 


Da vi koerte op over Blackheath og jeg fik oeje paa det fantastiske vejr dagen boed paa fik jeg en genial ide, nemlig at jeg ville gaa hjem efter endt handel.


Jeg kunne sagtens have brugt hele dagen i Greenwich, men boernene havde lovet at komme paa visit hen paa eftermiddagen, saa jeg maatte 'noejes' med min hurtige rundtur og saa hjemover.


Fra Greenwich Market gik jeg op ad den lange bakke til Observatoriet; jeg var langt fra alene! Saadan ca. hele London havde faaet oeje paa vejret og var draget ud i det, medbringende hunde, cykler, loebehjul, rulleskoejter og skateboard. Det foeltes mere som aarets foerste foraarsdag end en eftermiddag midt i Januar!


Hver gang jeg staar ved Observatoriet tager jeg de samme billeder. Motivet aendrer sig hele tiden, selvfoelgelig fordi der er en flod i motivt, men ogsaa med alle de spoejse bygninger der dukker op rundt omkring i London.


En far stod og forklarede sin lille dreng om synslinierne til St Pauls Cathedral, som er beskyttet ved lov og derfor bliver vi ved med at kan se kirken fra the Observatory.


Jeg skyndte mig at blive faerdig med at kigge paa udsigten, men kunne ikke dy mig for en hurtig tur op til dyreindhegningen for lige at hilse paa.


Dyrene var aabenbart ikke meget interesserede i at blive fotograferede i dag. Jeg gad vide om ikke de, til trods for det smukke vejr, gik og droemte om en halv meter sne i de naeste seks uger? 


Uanset hvor laekkert vejret var i dag, saa synes jeg det er for slapt hvis vi slet ikke skal have sne og frost i aar. For praecis et aar siden vadede vi rundt i over 20cm sne...

9 kommentarer:

Eva sagde ...

I må gerne holde lidt på vejret i denne uge, - jeg kommer til London onsdag til fredag til Bett-konference, og vil gerne mødes af forår.

Lene sagde ...

Og mens du gik der og tænkte på sne, gik jeg i 40 cm sne og så på rådyr :-)

Abildjyden sagde ...

Tak for en dejlig tur i det smukke vejr.
Her hos mig er det gråt og kedeligt.

FUUR. sagde ...

Her er ingen sne, det ønskes heller ikke.
Her er hulens koldt,med en stiv østen kuling.
Direkte ind fra Limfjorden, som her hos os, snart er tømt for vand.
Der er LANGT ned på færgen.

AagePK sagde ...

Vi er vist også gået direkte til påskeøsten. Jeg tror heller ikke, vore vintergækker og eranthis gider sne lige nu.

Irene sagde ...

Bare roligt, der skal nok komme en "pinswejsten" og rette op på vandstanden osv .

Farmer sagde ...

Men dog. Så findes solen altså endnu.

Annette sagde ...

Jeg elsker når vi får lov til at komme med på gåtur og få kig ud over din dejlige by.

Tina - omme i London sagde ...

Hov Eva - det maa jo saa vaere nu du er her; det havde jeg desvaerre ikke lige observeret. Vi maa fange en kop kaffe en anden gang, med mindre du har tid i morgen?

Lene - Fedt! :)

Abildjyden - selv tak, her er ogsaa blevet temmelig vaadt og faktisk ogsaa koldt.

Moar - ja, det bliver koldt i disse dage, naar man bor med 'hav'udsigt. :)

Aage - vintergaekkerne er faktisk fremme her, men erantisserne har jeg ikke set noget til, til trods for min ihaerdige indsats!

Irene - LOL!

Farmer - saa laenge det varer…

Annette - og jeg vil rigtig gerne have dig med. :)