23 januar 2014

Fundet!

Jeg har siden jeg var en lille pige vaeret glad for at lave haandarbejde. Jeg begyndte at laere at strikke inden jeg kom i skole og da jeg var omkring 8 aar gammel fangede symaskinen min interesse. Der er ikke mange slags haandarbejde, som involverer enten garn eller stof, som ikke har vaeret igennem mine haender over aarene.

Da jeg var en stor skolepige syede jeg en hel del toej til mig selv og da boernene var smaa blev der ogsaa syet en hel del til dem. Min symaskine er ikke i lige saa god stand som den var engang og det kan ikke betale sig at reparere mere paa den, men hver gang jeg gaar forbi en stofbutik sender jeg den en taknemmelig tanke. Joesses, som den har sparet os mange penge!

I de sidste mange aar er det hovedsageligt strikketoejet der har optaget mine haender. Som saa mange andre strikkere har jeg gerne gang i adskillige projekter paa samme tid og det er ikke allesammen der bliver faerdige lige med det vuns…

Jeg har to smaa cardiganer liggende til Bebsen og Spunken, men jeg skal liiiige have koebt nogle knapper til dem, foer de kan overraekkes. I soendags ville jeg lige goere noget ved den sag, men selvfoelgelig havde min stofpusher gennem mere end 20 aar, som ogsaa er en god leverandoer i knapper, soendagslukket!


Jeg soegte lidt paa www, for at se om jeg kunne komme i tanker om andre butikker i nabolaget, som evt havde soendagsaabent OG solgte knapper. Det lykkedes ikke, men i min soegen fandt jeg pludselig noget helt andet - en garnbutik, som jeg ikke anede eksisterede!

Her gik jeg og troede at stofpusheren var den eneste i denne bydel der saelger garn! Stofpusheren har et ringe udvalg af garn, som hovedsageligt er akrylgarn og det kan jeg slet ikke have med at goere. Jeg skal knap kigge paa det, foer det kloer over det hele og mit haar bliver helt elektrisk.

Knitshop ligger bare 10 minutters gang hjemmefra og har en ganske udemaerket udvalg af naturlige fibre. Det er godt nok ikke den store garnmangel jeg lider af, men det har nu aldrig holdt mig fra at koebe garn. :)

8 kommentarer:

FUUR. sagde ...

Skal vi ind og kikke mus.
Er der mon søndagsåbent?

Abildjyden sagde ...

Når man ikke søger ser man det ikke trods det er lige foran.
Dejligt du nu har flere steder du kan lade dig inspirere.

Tineke sagde ...

Det kan godt gå hen og blive et farligt bekendtskab, så tæt på :)

Eva sagde ...

Hjemme igen efter et FANTASTISK spændende besøg i London. Jeg så hverken garnbutikker, eller havde tid til kaffe ;)
Vi så på it i indskolingen og var på inspirerende skolebesøg. Og så nød vi foråret, som stoppede brat, da vi landede i Billund. Øv.

Ellen sagde ...

Intet, selv nok så stort garnlager, kan forhindre én i at investere i nyt garn, hvis man finder noget spændende :-)

AagePK sagde ...

Jeg skal huske at tænke på dig, når jeg næste gang står på torvet i La Paz mellem stabler af garnnøgler af baby-alpacca!

Annette sagde ...

Jeg har det med garn, som jeg har det med bøger, man kan ALDRIG få nok ☺.

Herligt, med et godt udvalg så nær, det kan godt gå hen og blive lidt dyrt ☺.

Tina - omme i London sagde ...

Moar - nej, det skulle vi saa ikke, for der er ikke soendagsaabent, men de har webshop...

Abildjyden - ja, det er ret fedt.

Tineke - ja, GULP! :)

Eva - godt I havde en rigtig god tur. Naeste gang... :)

Elen - nej vel? :)

Aage - jow tak, og husk ikke at have for langt mellem tanke og handling. :)

Annette - he he, netop! :)