06 november 2012

Roede oerer

Min elskede har helt og aldeles regnet ud hvordan man snor sin kone om en lillefinger! Da vi rejste til Danmark i weekenden, fiskede han sin hat frem og sukkede hoejlydt at han vel blev noedt til at gaa med den, da det var den eneste han havde. Hatten var en blaa akrylting med en gul reklame i panden... 

Det tog ikke lang tid at faa fundet en garnbutik og faa fremskaffet et bundt stroempegarn og en strikkepind og saa manglede jeg bare lige maalene. "Hvad laver du" spurgte den unge mand, da jeg begyndte at maale hans hat mod mit jakkeaerm og diverse andre ting jeg saadan ca. kendte maalet paa, for et maalebaand havde jeg naturligvis ikke tilfaeldigvis med i haandbagagen.


Efter lidt regnen og spekuleren fik jeg besluttet et maaskeantal og inden for kort tid var strikkepindene igang og hatten tog facon. Hatten er allerede godkendt og indviet. Monstro man skulle lave en ekstra, mens jeg har maalene i hovedet?

8 kommentarer:

Eva sagde ...

Hvor er den fin:)
Du må da lave én mere!

mjø ;o) sagde ...

det er lige før, Sisse og jeg burde ansætte dig til at strikke MaSis-huer...
Jeg synes du mangler bomberne i filt på den fine blå... ;)

Ellen sagde ...

Hvor strikker du altså bare flot og ensartet!
Heldigvis tager det ikke lang tid at strikke sådan en hue, så du må hellere lave en til - med øreklapper, så staklen ikke fryser ørerne af her i det kolde nord :-D

AagePK sagde ...

Den er mer end nydelig. den er pæn. Men hat? Jeg ville kalde den en hue, eller på moderne dansk: en beanie.

Sole sagde ...

Tina, den er skisme da fin .... og supermoderne!!!! Saadan hedder det sikkert ikke nu om dage, men du ved nok godt, hvad jeg mener.... ihvertfald er den super!!!!

Tina - omme i London sagde ...

Eva - tak, jeg har paa fornemmelsen der kommer til at rulle nogle stykker af pindene. :)

Marianne - :)

Ellen - tak skal du have. Oereklapperne er allerede indbyggede, hatten er foldet op, for saadan kan den unge mand lide den, men den naar godt ned om oererne.

Aage - jeg ville egentlig kalde den en "lue", men det er der vidst ikke noget der hedder paa rigsdansk, saa det faar blive en hue, i stedet for min "undersaettelse" af "hat". :)

Sole - tak og ja, jeg ved lige praecis hvad du mener. :)

FUUR. sagde ...

Det hele går op i en højere enhed.
Først snor din elskede dig, så snor du garnet om pindene, og vips så har manden en hat.
Snedigt!

Tina - omme i London sagde ...

Moar - :)