27 november 2012

Bare to dage mere...

I morges var vi vaagne foer fuglene. For en enkelt gangs skyld skulle min elskede lige et smut I lufthavnen. Min soede veninde har vaeret her et par uger, og skulle med flyveren klokken midt-om-natten.Jeg kunne naa endnu et par timers soevn efter de var koert, saa jeg lagde mig igen og vaagnede foerst da min elskede kom hjem igen.

Kort tid efter ankom en leveringsvogn med materialer til at lave garderobeskabe. I morgen gaar haandvaerkerne i gang og i weekenden kan vi endelig toemme de sidste mange kasser, hvis ind hold har vaeret pakket ned siden July 2011!

Suk, hvor bliver det dejligt at faa alle vores ting paa plads!

5 kommentarer:

AagePK sagde ...

Skriv lige ned, hvilke ting du ikke har savnet: det gør vi en gang i mellem. Da vi renoverede køkkenet, var alt jo langt ude bag ved, da så køkkenet var færdigt, blev tingene hentet ind, efterhånden som vi skulle bruge dem. Det var utroligt, så meget vi ikke fik brugt, da der var gået et par år. F.eks den elektriske crepes-pande. Så den røg ud.

Helle K. sagde ...

Vi har flyttet med nogle kasser siden engang omkring 1989 - de har ikke været pakket ud, så vi smed dem ud, da vi flyttede sidst og siden endnu mere. Jeg elsker fornemmelsen af, at der ikke er en masse pakket væk og ned.
God fornøjelse med håndværkerne :)

KirstenK sagde ...

Jeg kan godt forstå du glæder dig til at få de sidste kasser pakket ud...

Henny Stewart sagde ...

Jamen det er da imponerende hurtigt. Jeg har stadig et par kasser fra den gang vi flyttede i 1999 ... Men nu tror jeg nok, de ryger på lossepladsen. Uåbnede.

God fornøjelse med de nye skabe. Opbevaringsplads kan man aldrig få for meget af. :-)

Tina - omme i London sagde ...

Aage - her er allerede roeget rigtig meget ud inden vi pakkede ned, men vi er heller ikke blege for at lade mere forsvinde. :)

Helle - joesses, saa galt er det dog ikke her. :)

Kirsten - :)

Henny - se at faa dem ud. Det er saa befriende at komme af med alt det skrammel!