10 maj 2012

Ingen svinkeaerinder

Jeg har altid haft for vane at tage den lange tur frem for at hoppe over hvor gaerdet er lavest. Da jeg var barn fik jeg tit formaningen "nu ingen svinkeaerinder paa hjemturen" og det var nok ikke helt uden grund.


I aftes havde jeg et aerinde i St James's, som ligger mellem Piccadilly og Trafalgar Square. Det er et rigtigt paent omraade, med masser af muligheder for svinkeaerinder, men jeg havde lovet at komme hjem og lave mad, saa jeg maatte styre mig og det er ikke nemt!


Der var saa meget blaa himmel, saa mange roede busser, saa mange sorte taxaer og saa mange gule Portland stone bygninger, der bare ikke var til at modstaa med en fotolinse. 


Vejret har virkelig vaeret saa utroligt ringe saa laenge at saadan en solbeskinnet aften slet ikke var til at staa for. Til trods for min korte gaatur, noed jeg den i fulde aandedrag. Linsen kan jeg heldigvis sagtens svinge, mens jeg suser gennem gaderne.


"Hvad bruger du alle de billeder til" bliver jeg tit spurgt, naar nogen opdager praecis hvor ufattelig mange billeder jeg tager og mit svar er og bliver "lidt af hvert". Det kan godt vaere jeg sletter samtlige billeder naar jeg kommer hjem, men billederne skal da lige tages foer de kan slettes.


Trafalgar Square tager sig altsaa utroligt godt ud i aftensolen. Der var vidunderligt stille til en afveksling, med masser af plads til at billedfere.


Jeg siger ingenting om hvor mange billeder der ar i kassen, da jeg naaede stationen, men svinkeaerinder - ahemmm... dem var der ingen af; well, naesten ingen. :)

5 kommentarer:

Eva sagde ...

Jeg håber, I nåede at få aftensmad:)

Det var dejige billeder. Lige til et postkort fra London. Fortsæt du bare med at dele dine billeder.

FUUR. sagde ...

Svinkærinder eller ej.
Billederne er SÅ gode.
Bliv endelig ved med at "BILLEDFERIE".

AagePK sagde ...

Fy! altså: vi har jo lige været der, taget næsten de samme billeder, og så kommer du og vækker London-længslen igen.
Vi huskede nu at få en af vennerne med på billedet af Nelson: en due. De skider nemlig på Lord'en som tak for København.
;-)

Tina Wishart sagde ...

Eva - vi naaede det hele og bare rolig, jeg kan slet ikke lade vaere med at dele. :)

Moar - he he, jeg billedferer videre, bare rolig; oh, og det med svinkeaerinderne vokser jeg nok heller ikke lige fra...

Aage - :)

Donald sagde ...

Jeg synes ikke du tager "de samme billeder", og himmelen er alligevel aldrig den samme, lyset skifter, trafikken, menneskene, træer, blomster, livet.

Jeg *har* selvfølgelig lagt mærke til (allerede for mange år siden) at når turister fra hele verden kommer til Langelinie, så tager de et billede af Den Lille Havfrue, stort set samme vinkler og størrelse m.v. det *skal* jo gøres; de mere opfindsomme sætter deres kæreste på stenen ved siden af hende (det måtte man gerne i gamle dage).

Jeg kan ikke afgøre om billede to er "run of the mill" eller hvad det hedder, men under alle omstændigheder er det for én, som ikke bor i London, et dejligt billede af en by gennemsyret af en anden arkitektur. Samme gælder naturligvis for Trafalgar Square billederne, som under alle omstændigheder er motiver der er fotograferet mange gange - men jeg har aldrig set et billede som nummer 4, med søjlen op imod en forårsblå lammehimmel. Det er flot.

:)