13 maj 2012

Fra Beirut til Babylon

Haven var egentlig det eneste ved vores hus som faktisk ingenting fejlede da vi flyttede ind. Det fik vi snart lavet om paa, for hvorfor i alverden skulle man goere livet nemmere for sig selv?

Ok, saa haven havde nogle mangler, men der var i hvert fald ikke ret meget der stod i vejen. Faktisk var der saa at sige intet i haven. Ikke engang en ordentlig graesplaene. Nederst i haven stod et halvraaddent trae og oeverst i haven et helt nyt aebletrae.


Det halvraadne trae maatte lade livet for vores nye "haveskur". Naah ja, der var egentlig ogsaa et skur, men det var altsaa saa mikroskopisk at vi umuligt kunne faa plads til alt vores habengut. En terrasse mente fruen ogsaa vi skulle have, saa alle murbrokkerne fra husarbejdet blev gemt, saa de kunne danne base for en saadan. Jeg skulle hilse at sige at haven har lignet Beirut en hel del over de sidste mange maaneder. Nu er der blevet ryddet op i skidtet og det der skal smides ud er smidt ud og til trods for det maaske ikke ser saadan ud paa billedet, saa er vi faktisk ved at have styr paa det.


Der mangler bare et enkelt panel i det nye stakit, saa er vi naesten faerdige med at forstyrre naboens have. Det lille aebletrae kommer rigtig til sin ret i hjoernet mellem stakit og terrasse og selv mit lille juletrae, som staar paa en midlertidig plads, skyder saa det er en fryd.

Det tager nok nogen tid inden vi kan paastaa at haven ligner Babylons haengende haver mere end Beirut, men det gaar helt sikkert og lidt langsomt i den rigtige retning. Jeg har simpelthen verdens dygtigste mand!

5 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Hvis bare man en enkelt gang har være med i en byggeproces...så ved man at alting sker altså ikke på en gang og der er da ganske stor forskel på de to billeder...i hvert fald ligger der ganske mange arbejdstimer i melem dem...og dejligt at have verdens dygtigste mand...det har jeg nemlig også...så der må jo være to af dem!

AagePK sagde ...

Hængende haver? Så skal I da vist have fat i et par stolper eller fire til at løfte haven lidt, hehe! Men tag en tur i Derry and Tom's gamle Roofgarden, i Derry Street, se evt på www.roofgardens.virgin.com/en/the_roof_gardens/
Haver kan være farlige: bortset fra skydende juletræer kan flagstangen være rejst, plænen stukket af og tulipanerne sprunget ud. ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Kirsten - vi er heldige vi to, men jeg synes nu ogsaa vores respektive er godt med. :)

Aage - vi har skam stolper nok, saa lidt Babylon bliver det vel. Maaske jeg skulle have skrevet "Edens have", men der har de slanger og dem bryder min elskede sig altsaa ikke om!
Jeg maa en tur paa Derry & Tom's, for der har jeg aldrig vaeret. :)

FUUR. sagde ...

Hold endlig fast i verdens dygtigste mand.
Ham, har du altså været heldig med.

Tina - omme i London sagde ...

Moar - det var saa sandelig da ikke held, det var helt og aldeles beregnet. :)