23 juni 2011

Aftenens invitation

Aftenens invitation var til en aarlig begivenhed, som efterhaanden er blevet lidt af en tradition. Personalet, som arrangerer aftenen, arbejder haardt paa at finde en ny og mere spaendende destination hvert aar og jeg kan da ikke sige andet end at de i aar havde fundet noget der i hvert fald var anderledes end andre aar!


Aftenen skulle foregaa til soes, nemlig paa HMS Belfast, som ligger forankret i havnebassinnet mellem London Bridge og Tower Bridge. I loebet af dagen havde vi noget regnstormsvejr saa vildt at jeg var paa nippet til at smide min paraply i skraldespanden, da jeg kunne maerke regnen loebe ned i mit aerme paa den arm som bar paraplyen!


Da jeg gik planken ud hen under aften var himlen stort set skyfri. Den var i hvert fald fri fra den form for skyer der kan give saadan noget voldsomt regnvejr. Det er mig ubegribeligt hvordan vejret kan skifte i den grad, men ifoelge de nyheder jeg saa i aften, saa skulle der paa mandag og tirsdag blive 30 graders varme, saa jeg brokker mig ikke - jeg har nemlig fri i de dage!


Der var ingen graenser for alt det sladder jeg moedte ombord. Det maa vaere vandet og den friske soeluft paa daekket, der pludselig fik tungerne paa gled. I hvert fald var der en del folk med en unaturlig stor trang til at fortaelle alt det de vidste. Min elskede havde lovet at hente mig, saa jeg kunne komme rimelig tidligt hjem. Vi havde aftalt at han ville ringe naar han var 10 minutter vaek, saa jeg kunne vaere parat, naar han kom.


Jeg var naesten omme ved bilen, inden det gik op for mig at jeg havde afleveret en taske i garderoben... Frem og tilbage er heldigvis lige langt - og til trods for mit sene fremmoede fik jeg stadig et lift hjem. Skoent!

4 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Lyder da som en skøn aften...lidt sladder kan man jo altid bruge...det er jo ikke forpligtigende i den grad!

Dortheivalo sagde ...

Min datter sagde glad i går aftes: " Jeg skal til London 2 gange denne sommer" (hun skal på sprogrejse) og jeg tænkte på Tina-omme i London.. Men min datter tænkte nok på noget andet God weekend

Annette sagde ...

Skønt at komme lidt ud og blive luftet, det med sladderen kan jo både være godt og skidt ☺.
Jeg har været rent bagud med bloggeriet, men er nu opdateret med hussalg og -køb, diverse spændende vandreture rundt omkring i de Londonske gader og naturligvis også med Bebsens udvikling, hun bliver så stor og smuk. God weekend til dig.

Tina - omme i London sagde ...

Kirsten - nu er jeg ret god at sladre til, for det kommer ikke laengere. ;)

Dorthe - fedt!

Annette - tak, jeg haaber ogsaa din blev god. :)