12 marts 2010

Gratis kunst

Jeg skulle til et morgenseminar i morges i Holborn Viaduct sammen med en kollega. Da vi var faerdige og kom ud skinnede solen. Jeg foreslog at vi skulle gaa tilbage til kontoret i stedet for at tage tuben og heldigvis sagde hun ja til den ide. :) Vi krydsede ind gennem Postman's Park, et af mine yndlings steder i the City. Jeg fik oeje paa noget ovre paa en af baenkene under halvtaget og maatte over og undersoege sagen naermere.


"Gratis kunst" stod der paa loebesedlerne under boegerne og da vi kiggede naermere viste det sig vi var faldet over et spaendende kunstprojekt, som blandt andet mangler donationer af gamle boeger og ting til at lave kunst med, saa mon ikke man skulle rydde lidt ud i hylder og skabe og lade dem have det?

"Hvor er det et fedt sted", sagde min kollega pludselig og det vidste jeg da godt, men jeg var da glad for hun ogsaa satte pris paa det. Vi gik og laeste lidt paa fliserne med alle heltenes navne og snakkede om hvor roerende mange af dem er.

Vi blev staaende lidt ved hjernen bag projektet og dryssede saa tilbage til kontoret. Ikke den vaerste maade at starte en arbejdsdag paa.

2 kommentarer:

AagePK sagde ...

Uhhh, hvor dit link fik det til at kløe i mine fingre.
Det er et sted, jeg gerne vil gense.

Tina - omme i London sagde ...

Kom, saa skal jeg med glaede vise frem. :)