27 marts 2010

Endnu en giraf

I dag var det tid at faa hoestet min manke. Jeg har haft den samme frisoer i otte aar og hun er bare min yndlings. Hun kender mit haar, forstaar hvordan jeg gerne vil have det og saa er hun ikke bange for at eksperimentere; det er noget jeg kan lide. :)
Frisoeren har tre dejlige boern; to store boern og en lille klat-i-bag-efter - og sikken en. Phoebe er en kaek lille pige, som elsker at tegne. Hun er fire aar gammel og fylder fem paa mandag.
Normalt passer Phoebes bedstefar hende i frisoertiden, men naar det er mig der sidder i stolen kommer hun tit ned og besoeger os i salonen i stedet. I dag havde vi gang i tegnegrejet og da jeg var lige paa nippet til at loebe toer for ideer for hvad hun kunne tegne kom jeg i tanker om projektet med 1,000,000 giraffer paa internettet. "Tegn en giraf og skriv dit navn og din alder nedenunder" sagde jeg til hende og i loebet af o.5 fik jeg en giraf, jeg fik navnet og jeg fik hendes alder (om et par dage...) Gaet selv hvad prioriteten for den unge dame var og om hun var stolt da jeg sagde at jeg ville laegge hendes billede op paa internettet. :) Phoebe, naesten fem aar gammel, og hendes giraf er nr 675,686. :)

Har du lavet en giraf - og har du lagt den op paa websiden for 1,000,000 giraffer?

4 kommentarer:

Annettes space sagde ...

Hi hi....hvor er hun da sød :-))
Ja de lærer det hurtigt de unge mennesker. Det er på nettet man skal frem.
Kan desværre ikke bidrage med en giraf, men et ønske om en fortsat god weekend flyver mod London :-)

Tina - omme i London sagde ...

Annette - ja, hun er bare vidunderlig den lille skiderik. Kan du ikke kreere en giraf? Jeg ville elske at uploade giraf nr. 1,000,000. :)

Annettes space sagde ...

Hehe....så langt rækker mine evner desværre ikke :-))

Tina - omme i London sagde ...

Ahemmm... jeg kan roligt sige at kvaliteten varierer kraftigt, saa tegn du bare! :)