28 marts 2010

En lille havevandring

Skyerne har vaeret mange, men forbigaaende i dag, men ind i mellem skyerne har vi haft det smukkeste solskinsvejr taenkeligt.

Tulipanerne straalede om kap med solen. Jeg er saa glad for jeg sansede at faa den placeret hvor jeg gjorde, for den staar bare perfekt til at nyde med en kop kaffe. :)

Vi havde et mandeltrae ude foran huset indtil sidste aar, hvor min elskede pludselig fik den geniale ide at flytte den om i haven. Jeg var saa nervoes for om den ville overleve, men det var helt uden grund, for nu staar den i FULD BLOMST nederst i haven.

Jeg havde helt glemt at mandelblomsterne dufter som de goer. De er sgi da en fryd for alle sanserne, ja i hvert fald naar blomsterne giver afkast! Gad vide om det er i aar vi faar toerret nogle af noedderne i traeet?

Jeg har nogle faa hyacinter i haven. Naar lige jeg faar en lille skovl i haanden kommer dem vi fik i kobberbryllupsgave ud til de andre, for denne her lille pinke sag staar og ser lidt ensom ud!

Saa vidt jeg husker hedder de her smaa blaa fiduser perlehyacinter og dem har vi masser af. Gad vide om man egentlig ikke skulle tage nogle stykker ind i en vase, det kunne man da godt. Jeg venter lige til de bliver lidt laengere, for ellers drukner de vidst!

Naah, mon ikke jeg skal til at spekulere lidt i noget aftensmad. Klokken er jo pludselig naesten 18.30 lige pludselig, men det foeles naturligvis kun som 17.30. Jeg tror vi spiser meget sent paa lige denne soendag HVERT aar. God soendag aften til dig.

6 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Hold da op, hvor jeg misunder jer det gode vejr, Tina. Her er gråt, lidt regn og så lidt mere gråt. Det må have været vidunderligt at kunne være ude i haven i dag, dit heldige menneske :-)

Laila sagde ...

Ej, hvor jeres have da allerede forårssmuk..

Her er der gråt og trist. Indtil videre har vi kun erantiser og vintergækker!

Lotte sagde ...

*smilesuk* jeg ELSKER mandeltræets blomster...

Tina - omme i London sagde ...

Liselotte - kig paa naeste indlaeg og du vil se at det ikke holder! Her er i oevrigt ikke spor varmt!

Laila - ja, det hjaelper paa det. :)

Lotten - de er altsaa ogsaa bare saa skoenne!

ThinkingSpace sagde ...

Wow, hvor er det smukt, det mandeltræ!

Tina - omme i London sagde ...

Ja, jeg er godt nok ogsaa glad for det overlevede, for ellers var jeg blevet enke - hvis altsaa jeg havde gjort alvor af mine trusler til min elskede. :)