10 februar 2009

Dagens lunch time vandring

Min kollega og jeg havde saa travlt med at snakke, da vi gik ud for at fouragere i dag, at vi var lige ved at ende paa en laengere vandring, men efter at have vaeret omkring baade Finsbury Circus og Finsbury Square fandt vi pludselig os selv i Paul Street, uden for Riccardo's; en lille "greasy spoon caff", som typisk tiltraekker folk i overalls og sikkerhedshjelm.

Stedet er en typisk London Caff, med hele familien ansat, servitricer der garanteret bruger papillotter (hvordan fanden staver man til dem?) i haaret og gaar med FULD teaterlignende make up hver dag!
Stedet er rent og paent og maden er fantastisk og billig. Vi har tit snakket om at spise paa Riccardo's, da det er 10 aar siden jeg sidst havde vaeret der, men sidste gang vi gik efter det, kom vi af en eller anden grund ikke der ind.


Jeg fik en ordentlig portion pasta med graesk salat og min kollega snuppede en tallerkenfuld italienske koedboller med kaftofler og saa spiste vi. :) Vi var begge helt enige om at her kommer vi igen - og tit!

2 kommentarer:

Conny sagde ...

Der kunne jeg godt tænke mig, at spise det med overall, sikkerhedshjelm, billig og godt det lige mig.

Tina - omme i London sagde ...

Naar du kommer til London med dit barnebarn, skal jeg finde en god London Caff til dig. :)