12 oktober 2007

Endelig er billetterne bestilt

Vi har i maanedsvis planlagt et lille surprise visit til Canada i Januar, i anledning af en 60-aars foedselsdag. MEN, naar man skal have 7 voksne i tre forskellige husholdninger til at bestille paa een tid, saa kan det godt tage lidt organisation - isaer i denne familie!

Jeg har praediket om de billetter i meget lang tid og blev ved med at minde familien om at Vancouver er lige ved Whistler og derfor en populaer destination i Januar... ergo skal man bestille billetter i god tid, hvis man ikke vil betale en stoerre formue for at rejse.

Foerst i September havde Fly Zoom udsalg og vi kunne have faaet billetter til £350 per snude, men de skulle bestilles inden for 48 timer og saa hurtigt kan familien W sgutte beslutte sig for noget som helst. Det er dyrt at traekke billetbestillingen i langdrag, men nu er KLM bestilt til anledningen - og betalt - GULP!
Det var meningen vi ville rejse en af de foerste dage i Januar, men i stedet faar vi nu nytaarsaften med.
Heldigvis er fruen i huset med paa vores surprise og ER klar over at hun pludselig faar syv ekstra overnattende nytaarsaften og flere uger ind i det nye aar!
Sneen er bestilt. Januar er den koldeste maaned i Vancouver og ifoelge denne lille gennemsnitstabel saa ligger temperaturen normalt omkring frysepunktet op til fem grader.
Jeg tror nu nok jeg skal pakke lidt mere end bare en jakke (den webside paa helt sikkert vaere lavet af en viking!). Den hysterisk groenne og meget varme vinterfrakke skal helt sikkert med en tur over Atlanten. Maaske man ogsaa skulle tage skibukserne med. Det er jo mange aar siden vi har oplevet mere end en enkelt dags sne eller to og naar man er i Canada skal der gaaes ture - og de er lange!
Det er foerste gang jeg skal besoege Canada i Januar. Monstro det egentlig ikke ogsaa goer sig gaeldende for resten af flokken?
Nu vil jeg foerloebigt glaede mig til at se min foraeldre og min kaere soester i naeste uge, saa skal vi lige have glaedet os til julen og saa vil vi glaede os til en tur til Canada. FEDT!

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Wow det bliver fedt. Jeg håber det bliver en rigtig dejlig tur. Og tænk og blive overrasket sådan på sin føs'da - det er dælme ikke så ringe endda! Godt I endelig fik de biletter skaffet.

Anonym sagde ...

En af de allersmukkeste naturopleveler jeg har haft var en bustur fra Vancouver til Whistler tidligt om morgenen. Det var mørkt og fuldmånen skinnede fra den smukkeste natteblå himmel og gav de flotteste reflektioner i havet, vi kørte langs. GLÆD DIG.

KNUS Astrid

Lene sagde ...

Der er ingenting der kan slå forventningens glæde :-)
Jeg ligner vist familien W ;-)

Anonym sagde ...

Du har fået en pris - have a look:

http://deborah.dk/?p=3940

Anonym sagde ...

Husk at bringe regnfrakke eller lignende.Der er som regel regn i Vancouver i Januar, kun sne oppe paa bjergene.
Ann,som har boet i Vancouver i 25 aar

Tina - omme i London sagde ...

Tak alle, for jeres medglaede.
LOL Ann, jeg veeed det godt, men man har da lov at droemme. I har det dog noget koldere end vi har og de sidste par aar har I da haft en del sne? Anyhow, sne skal jeg nok finde, for jeg har en veninde i Whistler, som ogsaa skal besoeges. :)
Astrid - BC er simpelthen et af de smukkeste steder paa jorden, saa det overrasker mig ikke.

Anonym sagde ...

Årh, hvor fedt! Hils også i Whistler!

Anonym sagde ...

Hej igen,
I alle de aar vi har boet her har jeg ikke ejet en rigtig vinter frakke og de gange jeg har haft vanter paa kan taelles paa en haand.Vores boern voksede op uden overtraeksbukser og forede bukser som de var vant til fra Danmark.Naar vi har sne her i Vancouver og omegn ligger det maaske i 2-3 dage og det er ikke frost sne,men bliver meget hurtigt til sjap som ikke er morsomt at koere i.
Jeg haaber du faar en rigtig dejlig tur,og at Vancouver viser sig fra sin bedste side,sol og blaa himmel og sne paa bjergene,for saa er det et af de smukkeste steder paa Jorden.
Hilsen fra Ann som elsker at bo her og som ofte stopper i London paa vej til ferie i DK.

Tina - omme i London sagde ...

Ann, det er lige som her, bortset fra vi nogle vintre slet ikke ser sne overhovedet. (OEV!)
Ih, hvor jeg vil glaede mig! Jeg kan godt forstaa du elsker at bo i Vancouver, der er altsaa skoent!