15 oktober 2007

Dagens lunch time vandring...

Dagens lunch time vandring gik til Spitalfields Market, bare til en afveksling. Min kollega og jeg havde nemlig en aftale med en kineser; naermere bestemt Sen butikken, hvor man kan faa en hurtig rygmassage.

Massoererne er bare effektive og de tager godt nok ved! Et kvarters behandling fik vi og det paa timeren. Jeg tror kinesere har lidt nordeuropaeisk blod, for et kvarter er et kvarter - ikke 14 eller 16 minutter!

Da vi kom ud der fra foelte vi begge som om vi havde faaet vinger. Joesses, hvor var det laekkert - og tiltraengt.Jeg foelte mig som en toes paa 14, da jeg stille pegede min kollega i retningen af en te der hed "manhood" - altsaa de har ogsaa en der hedder "womanhood", men det lyder lige som lidt bedre. Visse ting virker ikke saadan helt efter hensigten, naar det bliver oversat.

Jeg gik om til Leon og fik mig en kasse "Superfood", som skulle indtages udendoers, for vejret var simpelthen fantastisk. Undervejs fik jeg oeje paa dette skoenne vindue. Billedet er blevet lidt mudret, men jeg skal lige have vinduet studeret lidt naermere, for det ser ud til at vaere en lille lokal historie.

For 20 aar siden rasede den vaerste storm i flere hundrede aar over det sydlige England. 15 millioner traeer vaeltede og flere folk omkom. I dag sidder vi ude paa graesset og spiser lunch. Var der nogen der sagde global warming?


2 kommentarer:

Lene sagde ...

Det har også været skønt her i Danmark. Glæder mig til at du får set nærmere på vinduet :-) kan kun tyde den med ironien i som jøde at bo i Bacon street ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Lene, det var ogsaa lige det der fangede mit oeje.