26 august 2007

Ih hvor skal vi sove godt!

Endelig fik vi os taget sammen til at koebe nye hovedpuder og joesses hvor jeg glaeder mig til at proeve min. Det siges man skal skifte ens hovedpude hvert andet aar og jeg er sikker paa vi har haft vores i mindst fire, og det kan maerkes. Min nakke har laenge fortalt mig at det er tid at skifte min superpude ud.

Som altid kom ekspedienten foerst med et par dunpuder, som selvfoelgelig er "anti allergiske" og hvad ved jeg, men hvornaar er der nogen der fatter at hvis man er allergisk over for fjer, saa kan man ikke taale at ligge i dun, uanset hvordan de er behandlet! Desuden forstaar jeg ikke at folk kan holde dunsten af vaad and ud, men saadan er man jo saa forskellig.


Det er altsaa svaert at koebe en ny pude og lidt dyrt at lave en fejlinvestering. Jeg tror vi begge bliver glade for de nye (et styks Dunlopillo Ortho Comfort og et styks perfect balance; og det er jo lidt af en lovning!), men man kan jo aldrig vide. Nu faar vi se hvordan vi ser paa sagen i morgen tidlig.
Godnat - haaber jeg!

4 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Godnat - og sov dejligt :-)

Kenneth sender hilsen til din bedre halvdel, så den er hermed bragt videre her fra :-)

Tina - omme i London sagde ...

Tak og tak - og IH, hvor har vi sovet godt!

Anonym sagde ...

Jeg kunne også godt bruge en god hovedpude... Jeg bruger kun "kanten" af den jeg har her da den er alt for høj og jeg vågner med ondt i nakken... Jeg skal bare have en lille flad en som kan formes som jeg ønsker det.

Håber i har haft en god ferie :-)

Tina - omme i London sagde ...

Annette - gaa ud og koeb dig en ordentlig pude. Det er ALLE pengene vaerd. Min hoved/nakkepine er PIST vaek!
Ferien var fed. Mere om den senere. Jeg har taget ca. en million billeder!