23 december 2009

Julegavekoeb

Jeg smuttede lige en tur til Covent Garden i min middagspause i dag, for at luske en enkelt julegave mere paa listen af de overstregede. Jeg havde taenkt og spekuleret og pludselig havde jeg en lys ide til hvad jeg skulle give min elskede. Et hurtigt kig paa internettet og jeg havde fundet den ideelle forretning, som var saerdeles samarbejdsvillig og mener de kan have gaven parat inden jul!

22122009819 Jeg naaede ogsaa lige ind og koebe mine stoevler, som jeg godt kunne have brugt i gaar, men som jeg ikke liiige have faaet koebt. Jeg kan altsaa paa det varmeste anbefale MBTs fantastiske fodtoej, uanset at det ikke er det smukkeste man nogensinde har set, men for hulen hvor er de sko/stoevler altsaa bare det bedste fodtoej jeg nogensinde har haft!

22122009820

Da det var blevet gaa hjem tid igen ringede min elskede for at hoere hvor vi kunne moedes. Vi skulle nemlig lige have streget lidt flere julegaver af indkoebslisten, saa vi ikke staar med det hele den 24. Vi smuttede til Croydon et smut og nu mangler vi bare EN af de gaver der gerne skulle koebes inden weekenden. Resten kan vente til naeste uge, for de bliver ikke afleveret foer nytaar.

P1360148 Jeg havde ikke svaert ved at finde paa noget at lave, da vi kom hjem. Det er ufatteligt hvor lang tid det tager at pakke gaver ind, men jeg elsker det, saa det er ikke nogen tung pligt.

5 kommentarer:

Irene sagde ...

hygrøv!

Ann-Christine sagde ...

Elsker også at pakke gaverne ind og lader næsten altid være med at få pakket ind i butikkerne - med mindre jeg ved at de har nogle ualmindelige smukke indpakninger. Det er nemlig så hyggelig at gøre det selv.

Rigtig glædelig jul :)

Bente sagde ...

Det var da også en sand velsignelse af gaver, du har gang i ;-). Og jo, det tager en krig, det indpakkeri!

Ha' nu en rigtig dejlig og glædelig jul!

Tina - omme i London sagde ...

Irene - det kan du da selv vaere. :)

Ann-Christine - lige praecis det der luksus med at faa ting pakket ind i butikkerne er ikke noget vi goer i her i landet. Det er i hvert fald YDERST sjaeldent og hovedsageligt i saadan nogle forretninger som jeg IKKE har raad til at handle i. Her er det goer-det-selv metoden der bliver brugt.

Bente - der er nok at tage fat i, naar man kommer fra to store familier! Glaedelig jul til dig og dine ogsaa. :)

Conny sagde ...

En dag jeg var ude for at børe julegaver, forundre jeg mig over hvor flot butikkerne pakker gaver ind, selv om det kun er lille billig ting.