13 december 2009

Firmafesten

I aftes var det tid at holde en lille firmafest. I aar havde vores bogholder arrangeret festen og det tror jeg nok han faar lov til at goere igen til naeste aar, for sikken en fest!

Vi aad og vi drak, ih du milde! For det ikke skal vaere loegn var der baade levende musik og hvad ved jeg. Lidt mere festligt end andre aar – og saa til ca. halv pris!

Jeg var simpelthen smadret til atomer, efter som jeg ikke havde haft en weekend i sidste weekend, saa da vi havde spist og jeg havde faaet en lille snak med de fleste personalmedlemmer luskede jeg ud i nattemoerket og hjem!

11122009579

Turen ned gennem Oxford Street er en fryd i December maaneds moerke, for julelysene er bare saa flotte. Hvert aar er der et nyt tema og i aar er temaet bygget over Disneys nye version af “A Christmas carol” af Charles Dickens. Ikke nogen tosset ide!

11122009590

Jeg ringede hjem for at faa min elskede til at tjekke hvornaar der gik et tog og med en lille smule hovedregning kunne jeg se at hvis jeg ikke stoppede og tog ALT for mange billeder, saa skulle jeg kunne naa et bestemt tog.

11122009587

Som sagt, saa gjort. jeg blev dog lige noedt til at stoppe og kigge lidt paa Selfridges, som fejrer 100 aars foedselsdag i aar. Jeg gik videre ned til Oxford Circus, hvor jeg ville tage tuben til Charing Cross, hvor jeg kunne fange et tog.

11122009599 Det hele klappede og inden laenge sad jeg hjemme med foedderne oppe. Det tog ikke lang tid at falde i soevn!

11 kommentarer:

Anette sagde ...

Mon ikke de fleste har en drøm om at se det julepyntede London ;-) det har jeg og dét ønske er bestemt ikke blevet mindre efter at have set dine billeder. God søndag.

AagePK sagde ...

Hvis jeg havde en bogholder, der kunne arrangere en sådan fugtig fest til halv pris, ville jeg nok gøre to ting: tjekke regnskabet en ekstra gang, og hvis det så stemmer, give ham et ekstra julegratiale Boxing Day.

Tina - omme i London sagde ...

Anette - der er stadig tid i aar, men ellers pynter de jo op igen til naeste aar. :)

AagePK - LOL, det kan vaere at det var det at han fik julegratialet, FOER han skulle arrangere gildet, der hjalp...

Conny sagde ...

Hvis nogen spurte om jeg ville med til London om en time for se julebelysning så var svaret ja,for hvor er det et fantastiks syn.

fisker & fernández sagde ...

Hvor flot! Man får helt lyst til en bette juletur til London :-)

AagePK sagde ...

Hvad? Vil det sige, at der ikke er noget Boxing Day?
Der er da heller ikke religion i folk mere.

Tina - omme i London sagde ...

Conny - kom du bare, jeg har jo sagt jeg nok skal vise rundt. :)

Pernille - kom, kom, kom!

Aage - religion? Mon ikke boksedagen er akkurat lige saa hedensk som alle vore andre traditioner? :)

AagePK sagde ...

Her er religion brugt som metafor for tradition, Boxing Day var jo tidligere den dag, de ansatte, i England, fik deres julegratiale.
Hos romerne havde tyendet jo specielle rettigheder under Saturnalierne, som også var henlagt til solhverv. Så det er måske en rest fra romernes okkupation af England.
Det var så vel bare en hedensk religion?
;-)

Tina - omme i London sagde ...

Det er ikke til at vide, men nu om stunder faar man som regel julegratialet i forbindelse med juleloennen, som altid bliver betalt ca. en uges tid tidligere end normalt. Januar er derfor en lang maaned!

frk. Bibo sagde ...

Sørme om det ikke ligner de billeder jeg tog i London i november. ;) Smukt.

Tina - omme i London sagde ...

LOL - mon ikke de goer. :)