11 december 2009

Den smukkeste aften

Den anden aften var jeg inviteret til et juleparty hos et firma jeg af og til arbejder sammen med. I min branche faar man en del af den slags invitationer og nogle accepterer jeg pligskyldigt og andre finder jeg en god undskyldning for ikke at gaa til, for ellers ville der vaere noget hele tiden og jeg vil jo ogsaa gerne hjem fra arbejde engang i mellem! Naar dette firma inviterer er det altid vaerd at slaa til, for deres arrangementer er altid lidt anderledes.

09122009558 Aftenen skulle afholdes i St Paul’s kathedralen og var et velgoerenhedsarrangement for Bryst Kraefts foreningen. Da jeg kom ned til St Paul’s var jeg ret glad for jeg kendte til deres udsigt fra kontoret. De kan nemlig se lige direkte ud paa hovedindgangen og der var en kilometer lang koe for at komme ind, uanset at vi allerede havde billetter. Vi blev paa kontoret og drak vin og snakkede indtil koeen blev noget kortere.

09122009560 Vi havde fantastiske siddepladser til julekoncerten, som skulle foregaa foerst. Sjette raekke midt for! Vi kalder det “a carol concert”, men det er saadan en slags gudstjeneste, hvor man synger julen ind. Ind i mellem salmerne blev der laest forskellige skriftsteder og andre tekster op af blandt andet Jeremy Irons, John Hurt, Timothy West og Prunella Scales. SUK, hvor var jeg bare forelsket i Jeremy Irons i tidernes morgen da han spillede med i Brideshead...

09122009561 Da julen var blevet sunget ind skulle vi i krypten, hvor vi skulle spise. Det var naturligvis lige saa smukt, men den del af aftenen kunne vi godt have sprunget over for min skyld. Salmesangen ved stearinlys var alt nok for mig!

At maden ogsaa blev serveret i “size 0” miniature portioner gjorde da at vi fik et godt grin, men serveringen gik simpelthen saa langsomt at saa snart vi havde slugt desserten stroeg flere af os ud af doeren. Vi skulle jo op og paa arbejde den naeste dag!

09122009567

Jeg gik ned til stationen i den klare friske aften og gik og nynnede for migselv. Jeg elsker simpelthen julesange og salmer og har nu en ide til hvordan juleaften skal holdes i aar. Watch this space!

4 kommentarer:

Conny sagde ...

Det må være skønt, at side i så smuk en kirke og synge julesalmer. De har også taget nogle flotte billeder.

Tina - omme i London sagde ...

Det var det helt sikkert og vi har taenkt os at gentage successen meget snart!

FUUR. sagde ...

Husker den advendtssøndag far og jeg var i London.
Aftenssangen i Sct. Pauls, dejligt efter en lang dag på Oxford street,
total afslapning i kirken, hvor man lige fik tankerne på plads igen.

Tina - omme i London sagde ...

Du kan tro jeg kan huske det. Det var bare saa smukt - og vi har endnu en i vente inden jul. :)