26 november 2007

Dagens lunch time vandring

Dagens lunch time vandring gik foerst og fremmest til Liverpool Street station, da min unge kollega skulle have taget et billede til hans forhaabentligt snart erhvervede koerekort.

Knaegten er helt vild med biler og lige ved Photo-Me automaten stod en fin ny Audi paa display.

Jeg maa aerligt indroemme at Lloyd var meget taet paa at faa strenge instrukser om at saelge vores bil prompte og stille op paa stedet med nogle skejser!

Audi er altsaa bare saadan en laekker bil. Den ser helt anderledes ud end alle de andre biler paa gaden, saa der er en chance for jeg kan genkende den...

Vi gik videre om paa Spitalfields Market, for at se om de nogensinde skal have aabnet den nye del af markedet, men der var ikke stort fremskridt at se. Hrmpf - de har lovet det faerdigt i November og det skal sgi da snart til at ske, hvis de skal naa det!

Vi aflagde Leon et besoeg og fik, som altid, en laekker frokost til en rimelig pris.

Chili con carne - Leon style og...

Falafel af en eller anden slags - ogsaa Leon style.

Udenfor Liverpool Street Station sad Jamaicas hurtigste skakspiller (paastod han!) og samlede penge sammen til en billet til Ja, for at se sin doeende far. Jeg haaber han spiller hurtigt nok til at naa det til tiden!
Paa vejen hjem i aften opdagede jeg at Sydenhams julelys var taendt. Det tror jeg maaske de er blevet i weekenden. De er maaske ikke saa koenne, men de skinner da. :)

Jeg smuttede lige ind om Lidl paa hjemturen og gaet hvad de havde! Honningkagehus i samlesaet! Hvad siger du saa Liselotte, skal jeg sende et par stykker? Billedet er lidt sloeret, men paa kassen staar der: "Please also buy: 350g icing sugar, 1 egg and 20 cocktail sticks. Jeg var fristet - meget fristet, men gjorde ikke noget ved sagen.

I stedet loeb jeg af med lidt chokolade og marcipan. SLURP!

Naah ja, og saa lige en ting til... Jeg er simpelthen saa forgabt i denne lille jakke. Det er en model Elizabeth Zimmerman og kvinden var bare genial. Den er simpelthen saa snydelet at strikke, og det ser den slet ikke ud.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

SUK!! Tina, du må dæmlme ikke vise sådan nogen billeder! Jeg ELSKER Audi, så jeg sidder her og sejler i mit eget mundvand..... :(

Tina - omme i London sagde ...

LOL - jeg er slet ikke til biler - bare til Audi!

Liselotte sagde ...

Tina, det er altså bare for SEJT, at du sådan husker, at jeg er i kagehusknibe :-)

Jeg vil smutte i den lokale Liedl og tjekke, om de skulle have dem på lager her også. Har de ikke det, vil jeg frygteligt gerne bestille et par stykker :-)

Du er en skat!

Lene sagde ...

Tina, jeg elsker dine ture rundt i London, du må kunne skrive en bog om "hvor spiser jeg frokost i London?" :-)

Tina - omme i London sagde ...

Liselotte, du siger bare til, saa skal jeg se hvad jeg kan goere.
Lene, det er ikke til at vide hvad jeg kan finde paa en dag...