12 november 2007

I'm on a roll!

Min yndlingspoet, Beologen, havde en lille konkurrence paa sin blog og nu er jeg jo saa svineheldig at jeg taenkte at jeg hellere maatte deltage, for man skal jo ha' en vinder i en konkurrence - ikke?
Spoergsmaalet loed:
Hvem er det som på et tidspunkt udbryder følgende:"Se, jeg tåler solens stråler. Se, jeg bliver til...se, nu er jeg, en af solens stråler."Kan du svare på det, eller komme med et begavet gæt, så er du med i konkurrencen. Præmien vil vinderen kunne vælge fra en lille liste, som mindst vil bestå af min signerede grå digtsamling inkl. en cd med oplæsning af digtene. Der vil også være lidt andet spøjst at vælge imellem.Konkurrencen løber indtil den er færdig. Hvis det mod forventning kniber med at løse opgaven (der plejer at gå 10 minutter) så vil jeg komme med små lede tråde.
- og saa gik min gode ven Google i selvsving og fandt svaret:
Ok, saa er vi oppe paa at have Trille og "Cadillac og laksko", nu mangler jeg bare at kende teksten til den. Hmmmm... Google? - Ok, hun hedder Dyveke (st?), men hvem hulen er hun og hvilken skole er opkaldt efter hende?
Jeg fik foelgende valgmuligheder for min praemie og det var slet ikke saa svaert at vaelge:
Nå, London-Tina...her er de præmier du kan vælge imellem:1. Min digtsamling 'Opløselige' (2006) - inkl. cd med min oplæsning.2. Filmen 'Blind Chance' (1982) af Krzysztof Kieslowski (VHS).3. Debatbogen 'Bomben i Turbanen' (2006) af Mikael og Klaus Rothstein.4. Romanen '4 måneder i himlen og 5 i helvede' (2000) af Martin Østergaard.
Jubiii - hvor jeg glaeder mig til at saette taenderne i denne skoenne bog. Jeg har fra paalidelig kilde at den er rigtig smuk - og jeg er slet ikke i tvivl et oejeste blik!

Ingen kommentarer: