10 november 2007

Dagens lunch time vandring

I dag skulle jeg paa en lille udflugt i min lunch hour. Jeg havde laest mig frem til at der ligger en god lille garnbutik naer Essex Road togstation og jeg havde laenge planlagt at inspicere den i en middagspause og endelig havde jeg en dag fri, hvor det ikke gjorde alverden, hvis jeg ikke lige var tilbage praecis til tiden.


Der gaar et tog fra Moorgate til Essex Road, som jeg tog med. Der er godt nok ikke saa langt, men jeg er ikke helt sikker paa hvor lang tid det ville tage at gaa der op, saa jeg holdt mig paa den sikre side.

Baade tog og stationerne var doede, men servicen er fin og hyppig, saa ingen transportproblemer i dag!

Da jeg ankom ved Essex Road kom jeg i tanker om at jeg havde glemt at faa et kort med, saa jeg gik i den retning jeg gaettede var rigtig og haabede paa jeg ville faa oeje paa noget jeg kendte.


Himlen var hoej og blaa og luften kold og klar (isaer kold!), saa det gjorde ikke saa meget, da jeg opdagede at jeg var gaaet den naermeste omvej!

Flyvemaskinerne tegnede om kap paa himlen og jeg foelte mig naesten som stod jeg i Cape Canaveral, med den stigning der var paa flyene!

Endelig fandt jeg Cross Street, som ligger lige off Essex Road, fem minutters gang fra stationen. Det havde taget mig 20 minutter at naa saa langt!

Oh well, endelig kunne jeg se skiltet til den skoenne lille forretning, som jeg havde glaedet mig saadan til at besoege.

Forretningen hedder Loop og er lille bitte og en perfekt forretning. Personalet var bare helt i top og det skal personale bare vaere i en strikkebutik. Jeg har for nyligt vaeret i en forretning hvor personalet lod en maerke hvor meget man gik i vejen og den attitude forstaar jeg ikke - og da slet ikke i en hobbybutik!

Jeg fik handlet det jeg skulle bruge og saa var det tid at drage tilbage til kontoret, med en sandwich i tasken.
Omraadet omkring Essex Road er helt sikkert et besoeg vaerd en anden dag, naar jeg alligevel skal besoege min nye yndlingsbutik...

Jeg kom til at tage et billede af denne gamle hund, som gik og pustede foran mig. Joesses, hvor var den bare dellefed! Stakkels krae.

Jeg var tilbage paa kontoret igen paa ingen tid, nu jeg havde laert den lige vej...

Jeg havde saadan en lyst til at strikke hele eftermiddagen, men styrede mig dog og fik lidt arbejde fra haanden i stedet.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

In'trsting, welly welly in'trsting indeed!

Tina - omme i London sagde ...

Det kan vaere du kommer over og kommer med et smut? friste friste...

Anonym sagde ...

I fink so! I welly welly much fink so!