04 august 2007

Lidt laengere vaek hjemmefra end foerst planlagt

Tirsdagens lunch time vandring var temmelig kort - bare en tur om til Leon i Spitalfields market for at hente en bakke "Superfood" og saa tilbage til min pind.


Jeg havde nemlig en aftale klokken 16.30 paa the Banker and Barrowboy i London Bridge, hvor jeg skulle moedes med min gamle chef for en lille sludder.

Det viste sig at tiden var lidt knap og pludselig blev jeg beordret ud af doeren, for vi skulle til en cricket match! - Ehmmm... ok, saa tager vi da til cricket, svarede jeg, mens jeg hurtigt ringede hjem og sagde at jeg vidst nok ville komme LIDT senere hjem end planlagt!


Firmaets fjerde sal skulle spille mod femte sal og ehmmm... de kan sagtens bilde mig ind at nogen af dem vandt; jeg kan ikke engang finde ud af hvem der er paa hold med hvem, never mind hvem der har scoret!


Bortset fra jeg overhovedet ingen forstand har paa cricket, saa synes jeg det er saadan et hyggeligt spil.
Alle har tid at gaa rundt og kloe sig lidt i haaret - og saa holder de spise og drikke pauser.

Det synes jeg altsaa er vaeldig civiliseret. Jeg er blevet inviteret til at spille saa mange gange, men har altid sagt nej. Maaske man skulle proeve at sige ja engang?

Det kan da ikke vaere mere vanskeligt at forstaa end det kan forklares - selv til mig?

Jeg synes det er saadan en hyggelig maade at fordrive en aften paa. Jeg ville oenske jeg havde mit rigtige kamera med, for cricket giver mulighed for nogle rigtig gode billeder, men dem maa du droemme dig til og noejes med dem fra mobilen!
Efter en god times tid dryssede jeg lige saa stille hjemad igen. Lloyd havde lovet at hente mig i London Bridge, saa jeg skulle bare hoppe 10 stop ned ad Jubilee linien og saa var jeg saa godt som hjemme igen.


3 kommentarer:

Anonym sagde ...

OK, jeg lover at lave "the cucumber sandwiches" hvis din upper lip ikke bliver alt for stiff! ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Skal vi ikke bare drikke Pimms og saa springe the cucumber sandwiches over?

Anonym sagde ...

Hep!