15 juni 2015

Mindre end en uge til...

I foelge almanakken er det sommer paa soendag. Vi har allerede haft et par rigtig flotte dage, som i sidste weekend, hvor soendagens vejr boed paa langt til loftet og korte aermer. 


Billederne er fra det saedvanlige punkt ved Observatoriet i Greenwich, hvor vi tit gaar en tur op og kigger paa udsigten. Uanset hvor mange folk der er oppe paa toppen af bakken, kan man altid finde et fredeligt sted at nyde udsigten. 'Udsigtspunktet' hedder det sted generelt her i huset - alle ved hvor vi mener. :)


I sidste weekend var vi heldige nok at faa besoeg af en af mine barndomsveninder med mand og barn.  Det var et lynvisit, men vi er temmelig effektive, naar vi er sammen, saa vi naaede naermest det hele, inklusiv en tur op til udsigtspunktet - lige til solnedgang. Det er ikke det vaerste tidspunkt man kan tage derop!


4 kommentarer:

Eva sagde ...

Sikke en smuk solnedgang.

Sommeren har kun flygtigt været på visit her i DK. Her er så koldt så koldt.

Benedicte sagde ...

Hvor er der smukt. Trods et helt år i London, nåede jeg aldrig dertil. Det er skønt med den lidt landlige stemning og alligevel fuldt udsyn til metropolen.

Donald sagde ...

Det første billede kan jeg genkende - og det er 35 år siden jeg var det sted i London. Det er da smukt, det er en dejlig by. Godt at den er blevet moderniseret og vedligeholdt gennem de sidste mange årtier!

Jeg kan godt lide at man besøger eller bare kigger indenfor, selv når man har travlt. Det er godt at se levende mennesker (og hvis jeg skulle til London ville jeg også gerne gøre mig den ulejlighed at hilse på.)

Jeg tror vi får sommer nu - men en sommer af den slags med hvide skyer, små byger og måske en periode med 2-3 ugers tørke i Juli-August. Håber at alle London'erne vil nyde de gode dage!

FUUR. sagde ...

Endnu en dejlig tur med dig mus.
Her faldt sommeren på en fredag.
Nemlig fredag den 12 juni.
En dejlig dag.