09 oktober 2014

Taenkepause

For et halv aarstid siden fik vi den geniale ide at bestille en tur til Singapore i September. Heldigvis sansede vi ogsaa at faa bestilt et hotelvaerelse og diverse ved samme lejlighed, for sommeren forsvandt (af gode grunde) mellem fingrene paa os og pludselig var det tid at rejse.


Eventyret startede den 17. September, hvor vi floej den lange tur til Singapore. Flyveturen er paa ca. 13 timer og jeg maa indroemme det var saa som saa med soevnen undervejs. Vi hoppede i en taxa fra lufthavnen og haabede paa det bedste. Vi havde overhovedet ikke haft noedvendigt at bekymre os, for man finder naeppe et mere aerligt folkefaerd end dem i Singapore.


Arkitekturen i omraadet hvor vi skulle bo saa spaendende ud. Det viste sig at vaere Malaysisk byggestil, som hurtigt blev en ny yndlings. Alle bygningerne er malet i skoenne farver, med de fineste fliser under og omkring vinduerne.


Hotellet var i en ganske anden stil, i hvert fald paa indersiden, som var ultramoderne og malet i nogle hvasse farver, men ellers paent, rent og perfekt - med en lille undtagelse... Vaerelset havde ikke noget vindue! Det viste sig at 'standard rooms' ikke har noget vindue, men efter en kort debat med receptionisten lykkedes det os, mod en lille betaling, at flytte til et vaerelse med vindue. Jeg maa indroemme det aldrig havde slaaet mig foer at det kunne vaere noedvendigt at tjekke paa forhaand! 


Vi var smadret til atomer efter den lange flyvetur og manglende soevn, men ikke desto mindre var vi sultne.  Tidsforskellen er syv timer for os, saa vi var ikke helt sikre paa om det var morgen eller aftensmad vi var efter, men mad fik vi og det af den helt rigtige slags.

7 kommentarer:

Eva sagde ...

Det lyder rigtig spændende med en tur til Singapore.

Mona Elisabeth Pedersen sagde ...

Hvor må det være spændende at opleve Singapore ! fortsat rigtig god tur til jer.

Helle K. sagde ...

Hold da helt op - jeg er også forelsket i de små huse i fede farver :)
Jeg kan godt forstå, at I blev flyttet til et nyt værelse, et vindue kan man ikke leve uden. Jeg kan heller ikke lys og luft er et must.
Dejligt med sådan en tur i begyndelsen af efteråret.

Annes indfald sagde ...

Sikke et kvante-kultur-spring. Spændende... Anderledes.. jeg troede kun det var skibe, der havde indvendige kahytter!
Rigtig god tur.

Abildjyden sagde ...

Dejligt i havde været i god tid med ferieplanlægning.... Sommeren forsvandt.

Spændende med den rene varer mht. kulturer etc. Vi ser meget herhjemme og hos dig, men der langt hjemmefra er det præcis som det skal være.

Jeg har prøvet at blive skuffet, så er blevet meget omhyggelig før jeg booker ferie, værelse...det tror jeg også du vil i fremtiden. Godt det var muligt at få et med vindue :-)

Dejligt for jer at komme så langt hjemmefra, og nu... Det var tiltrængt.

Tina - omme i London sagde ...

Eva - det var nemlig rigtig spaendende. Et meget anderledes land.

Mona - meget og tak.

Helle - nej, det var altsaa liiiidt mystisk ikke at have et vindue!

Anne - he he, hoteller i Singapore goer ogsaa!

Abildjyden - jeg var saamaend ikke skuffet over hotellet, havde bare ikke lige forudset det med vinduet. Ellers var der ikke noget at klage paa paa det hotel. - og JA, ferien var i hoej grad tiltraengt!

hæklemor sagde ...

Jeg skulle i foråret booke hotel i London via FDM. Der var bemærkninger på et par stykker, at man ikke kunne være sikker på værelse med vindue. Jeg må erkende, at jeg bookede et andet hotel.
Det lyder til en fed ferie. Min næste miniferie går til London:)