09 juni 2013

I dag har jeg malet et hjerte


Jeg opdagede denne maerkvaerdige opstabling uden for vores politistation i dag og kunne ikke dy mig for at kigge lidt naermere. Det viste sig endnu engang at vaere fordelagtigt at tage en interesse i naersamfundet, for jeg var stublet over et lille stykke naersamfundskunst!


Kunsten bestaar af tre store blokke lavet ud af flamingo, som er betrukket med gips. Kunstneren hedder Michael Connell og han er en spoejs fyr, som laver al sin kunst ud af genbrugsmaterialer. Nogen Picasso bliver han maaske aldrig, men jeg elsker hans sans for former og farver - og det at han arbejder med genbrug.


Kunsten i dette tilfaelde bestaar af tre store blokke, som skal males faerdig af en combination af Michael og resten af forbipasserende lokale borgere. 'Du skal bare snuppe en pensel og noget maling' sagde en ung dame til mig og det tog mig ikke laenge at gribe en pensel og stod saa og funderede over om jeg skulle male groent eller roedt.


Den ene blok var blevet temmelig gul, saa jeg snuppede en lille boette knaldhamrendes postkasseroed maling og en tilfaeldig pensel og gik saa lidt rundt om blokken, for at se hvad jeg kunne faa lyst til at male.


Jeg var ikke den eneste der havde faaet fat i en boette roed maling, saa jeg overvejede lidt om jeg maske skulle snuppe den groenne alligevel. Jeg holdt mig til roed, saa nu er det spaendende at se om nogen kan gaette hvilken del jeg malede. 


He he - selvfoelgelig, den del der ikke foelger normen med firkanter og streger. Nej, jeg malede et hjerte, for det var lige praecis det kunstvaerket manglede - et hjerte.

6 kommentarer:

AagePK sagde ...

Jeg har på fornemmelsen, at det er dig i en nøddeskal: du har aldrig været så firkantet, men hjertelig, sådan kender jeg dig. ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Aage - du er soed, for jeg er egentlig helt uhyggeligt firkantet, men det gider jeg ikke vaere, saa jeg oever mig ihaerdigt i at vaere lidt mere ehmmm... hjerteformet. :)

AagePK sagde ...

At skulle være "straight", som bl.a. både dit og mit job kræver, er så sandeligt ikke det samme som at være firkantet; at overholde det giver jo netop plads til at være hjertelig/formet. ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Ja, det kan godt vaere det er saadan det haenger sammen. :)

Henny Stewart sagde ...

Det var da lige et hjerte, der manglede! Spøjs kunstværk.

Donald sagde ...

Det er flot, det hjerte. Sikken en god ide.