15 januar 2013

En tur over skyerne


Fredag morgen NAT klokken uhyggelig tidlig satte vi os til rette i en af Easyjets udemaerkede flyvemaskiner og snart sad vi oppe over skyerne, hvor solen skinnede saa det var en fryd.


Vi var heldige nok at der ikke var overskyet hele vejen, i hvert fald ikke paa det sidste stykke ned over den fransk/spanske graense. Pyrenaeerne med deres sneklaedte toppe ragede op gennem skyerne.


Jo taettere vi kom paa destinationen, jo mindre sne var der at se. Jeg gaar ud fra vi floej over Andorra, som vi godt kunne taenke os at besoege en dag, men jeg fik ikke liiige oeje paa deres flag da vi floej over. :)


Barcelona tog imod os med aabne arme og en 14-15 graders varme. Mere om det i loebet af de naeste par dage, naar jeg bliver faerdig med at kigge billeder. Waurv, der er flot i Barcelona!

6 kommentarer:

Vibeke sagde ...

Wow! Sikke billeder, jeg får helt lyst til at komme op at flyve og Barcelona i januar lyder heller ikke helt forkert :o)
Nyd det dernede i det sydlige!
Venligst Vibeke

AagePK sagde ...

Barcelona er ifølge min datter en rigtig flot by, hun havde via couchsurfing en lejlighed for sig selv. Udover Gaudi og det sædvanlige: kig nede i den gamle by efter håndlavede espadrillos, de laver dem stadig til rimelige penge.

Anonym sagde ...

La manual Alpagartera, i Calle Avinyo: alpagartas er det lokale navn, espadrillos er fransk. Pris fra € 8.50. Gode som hjemmesko, eller sommeren igennem.

AagePK sagde ...

Nej, så anonym er jeg da heller ikke!

Donald sagde ...

God tur! Det lyder som godt vejr :)

Tina - omme i London sagde ...

Vibeke - tak, vi noed det 100% :)

Aage - nu lige praecis espadrillos er altsaa en tak for varme til mine foedder. Jeg holder mig til den kinesiske version, eller noget lavet af uld og nej, anonym er ikke noget jeg forbinder med dig. :)

Donald - det var flot!