06 december 2009

Smadret til atomer!

Saa er det gamle kontor toemt for det vil skulle have med. Moeblerne lader vi staa, for det nye kontor er fuldt moebleret. Det er helt vildt svaert at komme af med gamle moebler, men med lidt snilde kan alt lade sig goere og i loebet af ugen kommer der nogen og koeber hele svineriet. 40 skriveborde og stole, samt receptionsmoebler, et konferencebord og en flok stole – til soelle £800! Mange gange er man noedt til at betale sig fra at komme af med saadan noget, saa vi synes selv vi er kommet ret godt fra det.

05122009494 Jeg kunne ikke lade vaere med at grine, da flyttefolkene var faerdige med at stoevsuge og rydde op og jeg saa hvordan de havde stillet bordene! Man kan godt se de ikke er vandt til at arbejde paa kontor, men det saa sandelig da ryddeligt ud, uanset at det ville vaere umuligt at faa folk stablet ind paa pladserne.

05122009493 Vi har nu knoklet i to dage og snupper i morgen med ogsaa. Mine haender er saa sorte at jeg aldrig tror jeg faar dem vasket rene igen. Hold fast, hvor er fysisk arbejde da bare tilfredsstillende. Jeg tror simpelthen ikke der eksisterer en flyttemand der ikke sover som en kampsten hver evig eneste nat.

05122009510

Til trods for alt det arbejde vi stadig har foran os, saa kunne jeg altsaa ikke lade vaere med at smile, da jeg kom ind og saa flyttelaesset var ankommet. Vi har naesten dobbelt saa meget plads som vi har haft hidindtil – og det er er ikke en kvadratmeter for meget!

Technorati Tags: ,

2 kommentarer:

Conny sagde ...

Jeg troede ikke i selv var med til flytte, jeg troede kun i skulle pakke tingene ned. Du vil måske være flyttemand, i dit næste liv.
Kan du have en god flyttedag i morgen

Tina - omme i London sagde ...

Tak Conny - det gik heldigvis godt. Vi skulle selv pakke og pakke ud, for det er lidt svaert for andre at goere det. Hold fast, hvor har vi knoklet og nej, jeg har ingen ambitioner om at slaa mig ned som flyttemand!