29 marts 2008

Fedt, det havde vi glemt!

Vi surfede lidt rundt paa fjernsynet, for at finde en film og pludselige kom jeg i tanker om at jeg havde et par danske film liggende, som vi ikke havde set endnu. Jeg var lige ved at kassere den foerste, da jeg opdagede den ikke havde engelske undertekster, men Lloyd insisterede og saa viste den sig at vaere halvt paa engelsk, med danske undertekster - fedt!

"Oh happy day" er en soed og sjov film, som passer meget godt til en fredag aften. Ikke den store intellektuelle udfordring, men bestemt heller ikke kedelig! Vi forelskede os begge meget i Ditte Graaboel, hun er da hamrendes morsom og det er ham der spiller hendes mand for oevrigt ogsaa! Vi skal lige have fundet ud af hvad ellers Ditte Graaboel er med i.
Nu vi lige var saa godt igang snuppede vi ogsaa lige "Inkasso" med oven i koebet og det var bestemt ingen fejl! Jeg er prompte en stor Iben Hjejle og Kim Bodnia fan. Allan Olsen, Ole Ernst og Jens Okking har jeg jo elsket laengere end jeg kan komme i tanker om. Iben Hjejle husker jeg fra Mifune, som jeg synes er en af de suveraent bedste danske film i aarevis, men Kim Bodnia har jeg ikke lagt maerke til foer, men helt aerligt, han er da lidt hot, saadan paa den danske maade.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kim Bodnia er een af den danske teaterverdens lys. Han er aldeles FOL menerh, ret hot, ing?! ;-)

Anonym sagde ...

EOL, arlså!

Rigmor sagde ...

Ah, de her må jeg kanskje se etter nå. Den siste danske jeg så var "Blinkende Lygter".

Anonym sagde ...

Jeg er ogsaa helt vild med Ditte Graaboel i Oh Happy Day. Hun fik mig virkelig til at grine.
Hvis i gerne vil se flere film med hende kan i blandt andet tjekke Lykkevej ud. Der er hun ogsaa paa slap line :-)