27 marts 2008

Dagens lunch time vandring

Da vi naaede til middag i dag var jeg saa sulten at jeg kunne have aedt en hest - med saddel. Jeg traengte kraftigt til at komme ud og faa noget frisk luft, da jeg havde floejet rundt fra Herodes til Pilatus hele morgenen, saa jeg gik et smut om til Bishopsgate, for at koebe en "Chicken roti", som skulle indtages i parken.
Jeg fandt en baenk i den lille have ved St Botolph without Bishopsgate, hvor der saa tilpas stille ud til man kunne indtage ens lunch.

De ualmindeligt paatraengende duer fik et spark i ny og nae og saa noed jeg ellers min varme og laekre roti. SLURP, hvor er det bare den suveraent bedste lunch man kan faa i omraadet!

Haven ved St Botolp er lille, men faktisk meget smuk. Der er en lille boldbane, hvor der altid bliver spillet netball og saa fandt jeg i dag ud af at der er middagsyoga i kirken om fredagen. Gad vide om jeg kunne finde ud af at finde tid til det?


Jeg smutted en tur ind om Starbucks paa vejen tilbage og fik mig en kop mocha, som jeg indtog i den lille have ved "All Hallows on the Wall" kirken paa London Wall.

Alle steder pibler blomsterne frem, og jeg noed det lyseroede tulipanhav inden jeg gik tilbage til virvarret.

I dag lykkedes det mig at forlade kontoret i dagslys. Aftensolen var saa fantastisk gul og smuk at selv Lloyds of London saa paen ud badet i saadan et lys. Der skal ellers meget til, for den er godt nok noget mere speciel end koen!

Der er lige landet en kop kaffe ved siden af mig og jeg ved der er mini Tobleroner i koekkenet og strikketoej i stuen, saa mon ikke lige man kunne naa et par pinde, inden sengetid?

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Man bliver jo guidet fint her, gennem smukke billeder og beskrivelser, uhhhh, hvor jeg glæder mig.

Tineke sagde ...

jeg synes det er nærmest uanstændigt med de lækre billeder, især den af roti støder mig :) :)

Jeg eeeelsker roti, men spiser det kun når jeg er hjemme i NL.....