29 august 2015

Jeg vil ha' en blaa ballon...

Da jeg var barn var en af mine yndlingssange den om den blaa ballon, en af dem med sjov facon. Af en eller anden grund, er teksten blevet haengende i mit hovede og af og til kommer jeg til at gaa og synge den for migselv. 


Jeg ved ikke om Charles Petillon ogsaa har hoert den sang, men i hvert fald er han MEGET glad for balloner. Naesten hele den ene hal i Covent Garden er fuld af balloner - 100,000 styks, for at vaere helt praecis!


Ballonerne haenger som en stor, fed sommersky gennem hele hallen og 'duften' af latex er en anelse dunstende, men i guuuuuder, hvor er det flot og bare saa fedt fundet paa. Kig paa kunstnerens webside, han er genial!


Min lunchtime var lige ved at blive liiidt lang, med alle de billeder jeg skulle have taget, men det var altsaa naesten umuligt at lade vaere. Jeg satte min elskede staevne efter arbejde, saa han ogsaa fik chancen for at se dem - eller rettere, saa jeg fik chancen for at se dem igen - og denne gang oplyst. :)


Ej for hulen, jeg kunne blive ved! Er du tilfaeldigvis i London inden for de naeste fire uger, saa laeg turen omkring Covent Garden; du fortryder det kun hvis du lader vaere!

9 kommentarer:

Lene sagde ...

godt fundet på og jeg forstår dig, der kan man vist bruge timer på at nyde synet :-)

AagePK sagde ...

Typisk engelsk: man laver et kunstværk, der garanterer, at himlen ligner en typisk engelsk regnvejrshimmel, selv de dage, hvor solen skinner udenfor!
Men man får ikke udleveret paraplyer ved indgangen: tænk, man kunne jo "komme til" at prikke hul på skyen, så den forsvandt, sådan: BANG---phiiiieeeewwww!!!! :-)

AagePK sagde ...

PS: men jeg er da glad på dine vegne, nu du skriver, at nu er du oplyst! :-)

Sussi.Sussinghurst sagde ...

piv piv piv jeg skal jo ikke til London før til december. sidste år var det valmuerne på Tower jeg blev snydt for..... godt at der stadigvæk i det mindste er tea and scones i december....håber jeg da

FUUR. sagde ...

Dejlige billeder, godt fundet på.
Tak, at du lod os kikke med.
Vi når nok ikke, at se dem, før
vi letter igen.

nu har vi også NÆSTEN været der.

Inge sagde ...

Wauuuuu hvor er det flot, jeg når ikke at se det irl, så tak for flotte billeder. :-)

Ellen sagde ...

Øv - vi skal ikke til UK før om et par måneder. Valmuerne i Tower gik vi også glip af. Det er lidt fjollet, når man tænker på, at vi er i England tre gange om året ... C skal ind til London med børnene snart - jeg gør hende lige opmærksom på Covent Garden.
For flotte er de, ballonerne ...

Bettys blog sagde ...

Hvor flot!!!! Godt fundet på. Øv, at jeg ikke skal til Londan.

Benedicte sagde ...

Whau. Det er jo nærmest magisk at se på :-)