24 juli 2013

Det blev en dreng

Der findes nok ikke mange mennesker der ejer et fjernsyn eller en radio, eller som evt har koebt en avis, som ikke er klar over at vi blev en prins rigere her i landet i gaar eftermiddags.


I min middagspausen smuttede jeg lige en tur op til Buckingham Palace, for at se om den officielle meddelelse stadig stod udenfor paladset og det gjorde den. Der var en koe saa lang for at komme til at tage billeder af den, men med lidt taalmodighed og zoom lykkedes det mig at faa et billede uden at staa i koe...

'Her Royal Highness the Duchess of Cambridge was safely delivered of a son at 4.24pm today. Her Royal Highness and her child are both doing well' stod der - kort og godt. Jeg synes det er en hyggelig maade at annoncere foedslen paa, i disse internet tider og saa kan jeg saa godt lide at det stakkels barn ikke er blevet belemret med et navn endnu. Taenk sig, i nogle lande havde de ikke faaet lov til at tage ham med hjem fra sygehuset foer han havde faaet et navn!


Guderne maa vide hvor/dan de unge mennesker faar fred til at vaere nybagte foraeldre, men man faar da haabe der er plads til et oejebliks normalitet og til at nyde deres fine nye lille soen. Jeg var ellers overbevist om de skulle have en pige, men der var naturligvis ogsaa 50% chance for at gaette rigtigt - eller forkert! :)

Det er ikke svaert at gaette hvem der er paa forsiden af hele verdens aviser i morgen!


5 kommentarer:

Lene sagde ...

Og de unge forældre lignede netop nybagte glade forældre, da de kom ud med deres lille søn. Jeg er glad for at jeg ikke skulle stå dagen efter foran en verdenspresse og se smilende ud samt smuk tillige. Dog glædede det mig, at man kunne se en lille topmave hos den nybagte mor, for vores prinsesser herhjemme har nærmest været åleslanke eller også har deres tøj været godt designet til at skjule en lille mave :-)

Mai-Britt, den danske slikmund sagde ...

Her i Holland skal de have navnet klart og parat så snart fødslen er overstået. Ikke noget med at se barnet an først. Ufatteligt! Barnet skal registreres med navn på rådhuset inden 2-3 dage... Latterligt!

Irene sagde ...

Kong Gulerod, godaw do!

AagePK sagde ...

Jeg blev noteret i Den store Fødselsbog indenfor de 24 timer, der er reglen i Tyskland. At de så havde svære problemer med mit meget danske fornavn og ditto mellemnavn var så en anden sag.
" was safely delivered of"? Jeg troede da, at det var hende, der deliverede, men at hun slap for at benytte budenes bagtrappe, som man jo ellers plejer i Upstairs-Downstairs-Land. Tror de da stadig på, at det er storken, der delivrer?

Tina - omme i London sagde ...

Lene - ja, hun lignede nemlig en helt almindelig ung mor, traet og trind, men glad og stolt.

Mai-Britt - det er fuldstaendig vanvittigt, men er man vokset op med det, saa er det jo normalen, jeg synes bare det er for stressende!

Irene - Prince Carrot, if you don't mind. :)

Aage - 'was safely delivered of' er helt og aldeles korrekt. Det er ikke hende der 'delivers', det er leveringsmanden... :)