tag:blogger.com,1999:blog-8734004981085828064.post5201663750780969790..comments2023-08-07T16:32:06.883+01:00Comments on Tina - omme i London: Dagens lunch time vandringTina - omme i Londonhttp://www.blogger.com/profile/11437059955827337261noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8734004981085828064.post-44946226171808382002008-05-18T19:51:00.000+01:002008-05-18T19:51:00.000+01:00Hej igen Tina,Nu har jeg i mange år levet sammen m...Hej igen Tina,<BR/><BR/>Nu har jeg i mange år levet sammen med en englænder, så jeg er nok miljøskadet hvad angår full English breakfast, det er noget han har lært mig. Men det smager skisme godt :-)) Og jeg gi'r dig helt ret i det med tartar sauce!!<BR/><BR/>Mht hoteller må du da gerne fortælle mig om dine yndlingshoteller, det er altid godt at få anbefalinger. Jeg har et par favorit websites, hvorigennem jeg booker hotel afhængigt af hvor i verden vi skal til, så et hotel er i og for sig ikke et problem. Men som sagt anbefalinger fra andre er altid godt - og så er hoteller jo desværre oppe i det høre prisleje i London, men det kan vel vejes op imod billige flybilletter :-))<BR/><BR/>SolvejgAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8734004981085828064.post-47152010542805441272008-05-18T00:25:00.000+01:002008-05-18T00:25:00.000+01:00Solvejg, velkommen til, skoent du vel egentlig har...Solvejg, velkommen til, skoent du vel egentlig har vaeret her et stykke tid. :)<BR/><BR/>Jeg er glad for du kan bruge mine skriblerier til noget - og for du har fundet ind paa en Greasy Spoon Caff. :)<BR/>Sig til, hvis du skal have ideer til et hotel. Jeg har mange yndlings. :)<BR/>Capac - chips, helt klart ;)<BR/>Anjoe - vi kan noget der er meget bedre end remoulade, nemlig tartar sauce. Det er en af mine yndlings!Tina - omme i Londonhttps://www.blogger.com/profile/11437059955827337261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8734004981085828064.post-18567189383473742182008-05-17T09:54:00.000+01:002008-05-17T09:54:00.000+01:00Det ser mums ud, men jeg savner remouladen ;-)Det ser mums ud, men jeg savner remouladen ;-)anjoehttps://www.blogger.com/profile/12665484896642304496noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8734004981085828064.post-43492927128584316162008-05-16T12:12:00.000+01:002008-05-16T12:12:00.000+01:00Tak, flere af den slags tips, Tina. (Eller hedder ...Tak, flere af den slags tips, Tina. (Eller hedder det chips, derovre?! ;-))capachttps://www.blogger.com/profile/10876720129411480601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8734004981085828064.post-18397694179909615942008-05-16T11:45:00.000+01:002008-05-16T11:45:00.000+01:00Hej Tina,Jeg er én af dine anonyme læsere igennem ...Hej Tina,<BR/><BR/>Jeg er én af dine anonyme læsere igennem længere tid. Lige denne post gav mig lyst til at lægge en kommentar. Jeg elsker London, og er vild med dine beskrivelser af dine frokostvandringer osv, du har givet mig flere gode idéer til bl.a. restaurantbesøg (bl.a. Song Que Café, som du har skrevet om flere gange) og South Bank gåture, som er noteret til, vi skal til London om 3 uger igen. Nu mangler vi bare at beslutte os til, hvilket område vi vil bo i, og så booke et hotel.<BR/><BR/>Og så lige til denne post om greasy spoons, jo, dem besøger jeg også meget gerne. For nogle år siden, efter ca. 16 timers rejse (snestorm) fra Kbh til London, som bl.a. indebar en grådig billetautomat, der var helt syg med at æde mit visa-kort. Ja, der fandt vi os en helt fantastisk café ved Smithfield Market, som vi helt sikkert har tænkt os at besøge igen (hvis den stadig er der), når vi lander i centrum midt formiddag. Men du har ret i, at der ikke er mange turister, der finder derind, men så kan vi vel nok blive enige om, at de går glip af noget . <BR/><BR/>Ha' en rigtig dejlig week-end - forhåbentlig får I også noget sol, vi har her i Kbh stort set kun haft sol i næsten 4 uger, helt fantastisk.<BR/><BR/>Mange hilsner<BR/>SolvejgAnonymousnoreply@blogger.com