27 juli 2012

Anden sidste dag med flammen...


Der kom en email rundt til alle fra vores personalekontor den anden dag, hvor der blev givet detaljer om hvornaar den Olympiske flamme ville komme igennem the City. Det havde jeg sgi da ikke skaenket en tanke, men jeg er da altid frisk paa en lille udflugt - isaer i arbejdstiden... saa selvfoelgelig maatte jeg ud endnu engang og kigge paa.


Ved the Museum of London er der en del gangbroer, som udgoer et fortov i foerstesals hoejde. Jeg smuttede op i hoejderne med en haandfuld kolleger, da vi antog at der var stoerre sandsynlighed for vi kunne se der fra. Vi var ikke de eneste der havde faaet emailen!


Vi ankom lige praecis for sent til at se flammen ankomme til museet, men kunne se paa folkene nedenunder at de nok havde en rimelig udsigt. :)


 Flammen var en tur inde i museet - dog ikke i en fakkel, men i en lille lanterne. Paa billedet ovenover kan man se en af sikkerhedsfolkene (midt i billedet til venstre)bringe lanternen ud, saa den naeste fakkel kan blive taendt.


Denne gang blev det Peter McHugh De Clare,  der loeftede faklen og stolt rendte op ad St Martin le Grand, med den saedvanlige garde omkring sig. Koedranden hujede og klappede og noed det lille aandehul fra kontoret.


Lidt senere paa dagen havde jeg et moede et par gader vaek fra kontoret. Paa tilbageturen moedte jeg disse to udenfor the Guildhall. jeg fandt ikke lige ud af hvem de var, men da jeg spurgte den unge mand om han var stolt, var jeg bange for han skulle knaekke ryggen, saa rank blev den. :)


Aaah og billedet med faklen snupper vi lige igen. Haand paa faklen; den er min! Min elskedes reaktion, da jeg sendte billedet til ham: "You're UNbelievable". :) Jep - jeg fik lov at holde den og lovede naturligvis at jeg ikke ville rende vaek med den, hvis ejeren gav slip. "Jeg er en 100 meters sprinter" paastod han grinende. :)

7 kommentarer:

Irene sagde ...

Unbelievable indeed! YAY! How fat is that! Næsten som at være der selv! Tak for kik, smukke, generøse, fantastiske, livsglade menneske!

Eva sagde ...

Neeiii, hvor spændende, - nu med fakkel helt tæt på. Wow.

AagePK sagde ...

"Com'on Baby, light my fire..........!"
;-)

Tina - omme i London sagde ...

Irene - selv tak og i lige maade. Jeg elsker at vi kan tage hinanden med paa tur gennem nettet. :)

Eva - he he MEGET! :)

Aage - LOL!

Sisse sagde ...

WOW - TINA - SEJT
- gir' Ll. total ret,og det vidste vi godt.

Tina - omme i London sagde ...

Sisse - jeg er ikke et eneste oejeblik i tvivl om at du ville have gjort akkurat det samme. :)

Sisse sagde ...

Hvis jeg fik muligheden, så, ja helt bestemt! Top fedt.